0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çim biçme makinası Yok abi eskavatör, hatta önüne kırıcı takıp hilti de yaparsınız. İtalyan değil ya?
Ferrari ile aynı karede görünmediği sürece quite acceptable denebilir ama aynı karede çim biçme makinesi vb gibi kalıyor görseli(görece olarak)bana göre ...Toparlak yumuk yumuk F.Porche çizgileri...Çıkık farları ve avangard tarzından 911 i ayrı tutuyorum,o iyi...
Çok güzel bir çekim mesafe neydi acaba,o mermi nebiçim delip geçti öyle ama dikkatimi çekti enküçüğünü avladılar,butür büyük avlarda yaşlılar vurulmazmıydı ? Yoksa bolluk böyle birşeymi Teşekkürler İbrahim bey.
Erol bey ;benim de dikkatimi çekti o kadar büyük hayvanların yanında kuzu gbisini vurdu diye.Ya tüfek dürbün ayarı yapılmamıi atış esnasında sağa sola çekiyor, ya da tüfeğin gücü küçüklere yetiyor.
Bak otarafını hiç düşünmemiştim olabilirmi acaba
Tüfekler samuray kılıcı gibi, hata sıfır. Yakkını da yıkkını da on numara Olabilir mi öyle bir şey ?
Ama delip geçti İbrahim bey fitilleme yapmadı dikkat ederseniz,orası biraz düşündürücü
Arkadaşın Kanada da vurduğu Moose, 500-600kg varmış öyle dedi.Sako mu ? Mako mu bir yivli söyledi.Vurdun mu şöyle bir babayiğit hayvan vuracaksın. O Merkel videosundaki yavru hayvanı burada havalı tüfek ile vururlar. Yazık bu video Merkel'e puan kaybettirmiş.
Merminin giderken arkada biraktigi o şey ne derler ona ne kadar belli olmus ben nişanci filmlerinde film efekti sanirdim abi harbi ne güzel bir görüntü olustu çıkardigi yivin fıylamasi bile cok güzel yivli merağım hic yok ama uzak atislarda bögle vurulan avlar çok güzel oluyor izlemesi. Bide bencede kesin fitil yapmistir abi girdiği yere bakin bi parmak tüğ sokmuştur Bende en büyüğüne bakarken onu vurur sandim ama senin Jean ayip etti yani abi en ufağı vurdu.
Fena diil ...Ah bi de az daha kaba olmasa tavsiye dahi edilebilir ...Yalnız o bufalo videosunda avcının belindekiler dinamit lokumu mu uçaksavar mermisi mi neydi onlar öyle ya ...
Net bir atış olmuş, vuruş yeri mükemmel. Adamlarda değişik trofe fantazileri var galiba. Ya da bizim gibi oğlak eti seviyorlar Sonra kim demiş yakmıyor diye. Hayvandan duman çıkıyor resmen Hele fitillemesi, tüyle harbi çekti hayvana.
Efendim o dinamit lokumuna benzeyenler, avcının elindeki Merkel çiftenin fişekleri Sent from my iPhone using Tapatalk
Sizin tüfek atar mı acaba onları?Aynı çap tahminim 12 ile onlar...