0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu 3 sayfa boyunca konuyu tekrar okudum biryerlerde bir eksiklik var diyordum ki Tuncay beyin olmadığını farkettim, Tuncay bey nerelerdesiniz özledik sizin yazılarınızıda,birkaç satır birşeyler karalasanızda özlem gidersek Herkese iyi bayramlar dilerim.
Aldığım son duyumlara göre tuncay bey sn AYSU nun yeni çiftesini test etmek için 50000 ad magnum fisek temini için üreticilerle temas halindeymiş.Yakında buralarda kendisini görmek temennisiyle.......
Erol Bey,Daha önce verdiği taahhütlerin (Hevi-Shot) etkisi olabilir, "yazmayayım da tekrar hatırlatmayayım, belki unuturlar" gibilerinden. Ama biz hiç unutmadık Sent from my iPhone using Tapatalk
Vallahi sizdede ne hafıza varmış maşallah,bendende beter çıktınız O Hevi-Shot`ları MERKEL`le mi atmayı düşünüyorsunuz
Tuncay Hocam elindekileri göndersin yeter ki, atarız havaya, boşa bir iki...
Havaya boşa mı bari biriki tane ayırında benim ALTAY`ı test ederiz
Tamam bir iki değil, bir tam kutuyu sizin Altay'a ayırdık Nasıl olsa çok var
Teşekkür ederim İbrahim bey çok cömertsiniz bayramı zehir edeceksiniz Tuncay beye ama Tuncay beyin Hevi-Shot`ların başına talihsiz bir kaza gelmiş telef olmuş hepsi diye duydum
Yok yok, bir şey olmaz onlara gözü gibi bakıyor sevgili Tuncay Kahraman
Zaten birşey olmasada bukadar göze geldikten sonra nazar değecek korkarım
Hatırladığım kadarıyla o iş Osman beydeydi
Vallahi Osman abimizi de görenlere aşk olsun.Bir an önce gelsede forum iyice şenlense.Fişekleri nasıl olsa gönüllü verecekti.İbrahim bey den daha kıymetli olmadığını daha önce cömert tavırlarıyla belli etmişti zaten.
Onun aklı fikri magnumlarda... Ben magnum fişeklere biraz uzağım
İbrahim bey biz sizi anlayabiliyoruzda şu Almanlardaki disiplin ve mükemmelliyetçilik böyle olunca Osman abi de ister istemez bu kaliteyi görüp yaşamak istiyor.Aslına bakarsanız haksız da sayılmaz......
Yok böyle olmayacak neyapsak Tuncay beyi çekemiyoruz sahaya,şöyle bayram niyetine bir tepsi baklava koyalım ortayada belki gelir hadi buyurun afiyet olsun.
Pizzada bir İtalyan lar tüfekte Alman lar kadar olamasakta kimse kusura bakmasın baklavada birinciliği kimseye kaptırmayız..... Nefis görünüyor ....
Afiyet olsun aman dikkat fazla kaçırmayın gerçi İbrahim bey iki porsiyon yiyebilir,kiloyla derdi yok
Hiç çekinmeyin komple mutfakta diyebilirsiniz ona,Türk mutfağı gibisi yok.
Şimdilik yok... Ama gerçekten şimdi olsa da yesek şu baklavalardan