0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ifadenin üzerine yazacak bir şey bulamadım. Duracell pillerin üzerine bastırınca kalan ömrünü gösteriyordu.Tüfeklerin neresine bastırsakta kalan ömrünü görsek.
Eskiden daha bariz bir yığılma vardı gene var sanırım...Teşekkür ederim ...Zaten bilgi paylaşımı yanında süslü yazarak sohbet tadı da yakalamaya çalışıyorum,benzetmeler falan,umarım sürç-ü lisan edip kimseyi kızdırmıyorumdur(Genelde Almanya taraftarları özelde Merkel fanları hariç olmak üzere ) ...
Üst mandala bas Osman abi, namlu löp diye kendiliğinden düşüyorsa tüfek ya İtalyan'dır ya da tüfeğin ...............................tir Boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz
Kamil bey in çekmece sinde bir parasetamol yada NSAI türünden ağrı kesici bulunması ne kadar doğal ise İtalyan larla binlerce ağır dolu yada tek kurşun atmak o kadar doğal..
Bomba. Ben öyle bir durumda boşluğu muhtemelen h.......tir diye doldururum
Tuncay bey çok doğru tahmin etmişsiniz ...Bilhassa bu Merkel içerikli materyalle her yüzleşmemde kafa derime gayretkeş bir masajın yanında bu bahsettiğiniz ilaçlardan bir iki atmak zaruri hale geliyor ...
Estağfirullah abi. Paylaşımların ziyadesiyle memnun ediyor. İstifade ediyoruz yazdıklarından. Ancak şu tüfek konusunda Benelli haricinde ortak bir noktada buluşamayacağız anlaşılan
Benelli mi...ben hiç benelliye tandans gösteren biri olmadım hayatım boyunca...Hiç bir noktamız ortak değil Mustafa bey...Tamamen ayrı dünyaların insanları olarak kaderin cilvesi bizi bir araya getirdi burda ...
Gelişine çok pis vurdum, yine gol oldu Skordan haberi olan var mı? İtalyan cephesine sormak lazım, saymayı bırakmadılarsa Sent from my iPhone using Tapatalk
Skordan dolayıdır o Kamil Bey, skor tabelasını kontrol edin arada bir Geçmiş olsun bu arada Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok güzel bir çekim mesafe neydi acaba,o mermi nebiçim delip geçti öyle ama dikkatimi çekti enküçüğünü avladılar,butür büyük avlarda yaşlılar vurulmazmıydı ? Yoksa bolluk böyle birşeymi Teşekkürler İbrahim bey.
Erol Bey, mesafeyi sordum, yaklaşık 230 metreymiş. Yakkını, yıkkını diyor, benzemez İtalyanlara diyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler İbrahim bey yakınmış ondan delip geçmiş herhalde ama şu ikinci videodaki çifte dehşet birşey,hele o mermiler ne öyle uçaksavar mermisi gibi o mermilere fil bile dayanamaz herhalde.
O bir şey değil de Erol Bey, konunun linkini vermiştim, google chrome translate ile Almanca'ya çevirip okuyor, şu "yakkını, yıkkını 10 numara" kısmını Chrome Almanca'ya nasıl çeviriyor acaba Jean, selamlar! Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdi çok merak ettim..Google çevirisi + bizim yazdıklarımızın anlaşılmaz hafifliği ile birleşince karşıda nasıl bir algı oluşturacak..Bakıyorum Hinge Pin den Bugattiye oradan rönesansa uğrayan,arada tıp terimli iler tutar yanı olmayan bir forum paylaşımı..
Ne yaptınız ne ??...Beni Almanya ya sokmamakla bıraksalar iyi(CY ın yahşi batı daki repliği geliyor aklıma maazallah ) ,harıl harıl mesaj silmem lazım ....Burning crushing ability 10 point...Şirin gösterelim kendimizi...
Merkel gibisi var mı...Almanlar kadar işini titizlik ve büyük hassasiyetle yapan var mı...Evet pahalılar ama kalite kolay meydana çıkmıyor...