Aşkeş hemşehrim yavrunu birebir gördüm biliyorsun, artık sende bu camiaya katıldın hayırlı,uğurlu olsun, ama çokkk çalışman lazım biliyorsun, sınav çok ciddi, alman hakemlerde hiç ama hiç affetmiyor, hemen köpeği eliyorlar ve bütün emekler boşa gidiyor. Senin önünde VJP yani genç köpek sınavın var iyi ama doğru yetiştir kesinlikle ava sokma en az bir yıl. Kıbrısdaki Ali Latif arkadaşımızlada tanıştın onunla herzaman temasda ol, bizlerde sana yardımcı oluruz tabiki, Allah kolaylık versin şimdiden, en önemlisi haftada bir gün ağzını aç köpeğin ve dişlerini kontrol et muhakkak, gördün sınavda dişten kaç köpek elendi, avcılık vasıflarının yüksek olması maalesef para etmiyor, fizyolojiside kusursuz olmalı. Bir drahthaarın göz kapağının biri hafif sarkık diye köpek elendi, herşeyine dikkat et, bilen birine sık sık göster ve hata yoksa sınava sok, yoksa 14 köpek üretim izni sınavına girdi iki köpek üretim izni aldı diğerleri alamadı12 köpek elendi, yani Alman hakemler hiç ama hiç tölerans tanımıyorlar çünki haklılar bu darhthaar ırkının en iyi genlerini ileriye taşımaya yemin etmişler, buda biz avcıların menfaatine tabiki, genetik hiç bir arızası olmayan yavrulara sahip olmamız demektir. Kardeşim tekrar hayırlı olsun, birde şu ismi düzelt lütfen DRAHTHAAR olarak, selam ve sevgilerimle.