0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Veli bey siz Antalya alamıyorsanız biz İstanbulda ne yapalım. Burada adamı insan yerine bile koymuyorlar. Kanunun gereklerini yerine getirmek yerine bohçacı olmayı bir alternatif olarak düşünmenize üzüldüm gerçekten. Yokmu Antalyada hiç avcılık derneği bir sorun onlara onlar size her konuda yardımcı olurlar.
Neden alamiyosun ki neden sorun cikartiyolar GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni kanun cikardilar aile hekiminin insiyatifine kalmis illa vericek diye bi sart yok GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aldim edirnede bizim saglik ocagindan is icin vermiyo bizimkide yapicak bisey yok dr insiyatifine kalmis devlet hastanesine git al sende heyete gir bi kac dr geziyosun bi gununu yiyo ama olsun sanirim 200 tl civari bi para istiyolarGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Veli bey zaten av tezkeresi almak için bir avcılık kursuna kaydolmanız başarıyla tamamlamanız lazım. Ayrıca Avcılık için devlete ödenen bedelin Avcılık derneklerine üye olunca yarı bedeline ödüyorsunuz. O sebepten zaten yolunuz avcılık dernekleriyle kesişecek. Kursu zaten avcılık dernekleri düzenler. Kurs bedeli ve devlete ödenecek harçlar ve pul bedeli hariç 300 tl gibi bedellerede tüm işlemlerinizi ve raporunuzu çıkartırlar.Diğer bahsettiğim masraflarda 500 ila 600 tl arası tutuyor sanırım.
Genelgeye rağmen sağlık raporu vermeyen aile hekimini BİMER' e şikayet edin. Kimsenin mevzuatı kendi kafasına göre yorumlama hakkı yok.
Böyle işler şikayet edip uğraşmadan düzelmiyor maalesef.
Bu kanunun adını ya da numarasını yazabilir misiniz.
Gecen sene is icin almaya calistim ve vermediler hastaneye gittiğimde oradaki doktor soyledi insiyatife bagli diye illa forumda aile hekimi vardir net bi aciklama yapar heraldeGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayidin nerdeyse ordan alirsin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diger aile hekimlerini vericegini sanmam ben is muhabbeti icin denedim ama olmadi vermedi kimseGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beş sene evvel aile hekimi resmen kan kusturdu vermem diyor sen canisinYarın öbür güün eşinide vurursun diyor Birde kocasındanda boşanmışmı al belayıEve geldim eşimialdım gittim eşimin agzı laf yapıyor doktorlada arası iyimiymiş güç bela verdiGeldi yine teskere yenileme aldımı beni telaş aynı doktor öldürsen vermezBirde hergün öğle yemeginde benim av köpegimi seviyormuşKöpekte kaçtımı dedim yandıkEşimi yolladım git raporu al diye Demişki köpege ne oldu iki saat laftan sonra demişki tamam verecegimBenimde vardiya tutmadı eşimde yurt dışına gittiGittim saglık ocagına doktor izne ayrılmışmı anam dedim yandımSistemde çalışmıyormu başka doktora gbakacakmışSıcaktanmıdır nedir doktor bunalmış galiba kısa bir göz muayenesi ellerini uzat dedi verdiÇıktım dışarı şoktayım iki dakika durdum agzım kulaklarımda yallah vergi dairesineİnşallah sizin işinizde rast giderBu arada sattıgım arabadan 415 tl borç çıkardılar onuda ödedik