Gönderen Konu: sağlık raporunu bir alamadım gitti  (Okunma sayısı 7201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veli ÖZARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: sağlık raporunu bir alamadım gitti
« Yanıtla #25 : 14 Temmuz 2015, 17:35:33 »
Eskiden veren Aile Hekimim bana zorluk çıkarttı. Ben de aynı bina içindeki, rapor vermekte sorun çıkarmadığını öğrendiğim bir başka doktora kaydımı aldırttım. Böylece sorun halloldu. 2 sene sonra ruhsat yenileme var. Hayırlısı bakalım.
3-5 sağlık ocagını aradım sordum yok ya veren bulamadım bir sürü var hepsini aricakmıyım tek tek bu kadar zor bir iş yok ya silah parası kadar para vermek istemiyorum bir sağlık raporuna
1994 ANTALYA

Çevrimdışı Sinan TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 14 Temmuz 2015, 22:13:29 »
herkese selamlar bu gün aile hekimine gittim atıcılık lisansı için doktor raporu lazım, belgeyi federasyonun sitesinden indirdim basit bir şey , üzerinde sadece şahsın akli melekeleri yerinde mi değil mi diye bölüm var hepsi bu, doktor ilgilenmedi hastaneye yönlendirdi :(
1986 istanbul

Çevrimdışı Veli ÖZARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 15 Temmuz 2015, 00:14:36 »
herkese selamlar bu gün aile hekimine gittim atıcılık lisansı için doktor raporu lazım, belgeyi federasyonun sitesinden indirdim basit bir şey , üzerinde sadece şahsın akli melekeleri yerinde mi değil mi diye bölüm var hepsi bu, doktor ilgilenmedi hastaneye yönlendirdi :(
aynısı işte hocam, seninki daha basitmiş aslında atıcılık lisansı için demişsin ben tüfek diyince bir tırsıyorlar sanırım zaten bir çoğu daha önce hiç vermedik karşılaşmadık gibi davranıyo ulan bizim av bayisindeki adam bu mahallenin yarısında av tüfegi vardır dedi evet tüfek özellikle köylerde falan çok oluyor hepsimi kaçak yani
1994 ANTALYA

The following users thanked this post: Ergin ŞİMŞEK