kral escord tüfeğimi ve 28 gr sterling 7 no, 30 gr mirage 6 no, 32 gr sterling 5 no, 34 gr zuber 2 no, 34 gr rc 8 no, fiocchi trio palla 28 gr kurşun aldım ve bayram tatili için gittiğim köyde deneme atışlarını gerçekleştirdim. aynı fişekte seri atışlarda hiç problem olmadı, 4 er kez seri atışlar denedim tüm fişeklerden takır takır çalıştı makine. karışık serilere geldiğimde düşük gramajdan yükseğe doğru sıralama yaptığımda yine sıkıntı olmadan çalıştı. yüksekten düşüğe doğru sıralama yaptığımda da problem yoktu. fakat 34 gr arkasında 28 gr koyduğumda 2 defa iğne fişeğe vurmasına rağmen kırmadı. daha sonra 34 gr arkasında 30 gr mirage koyduğumda yine kırmadı fişeği. yine seri denemeye karar verdim 28 gr 2 seride hiç sıkıntı olmadan attı. 30 gr serilerde ise yine sorun yoktu. yüksek gramajdan sonra fişeği kırmaması düşündürdü biraz. kurşun atışlarımda 15 tane kurşun attım sorun yaşamadım. sıvanma konusunda namlu içerisinde barut lekeleri dışında bir kaç çizgi oluştu onu da harbi ile sorun olmadan temizledim. toplamda 200 adet fişek atıldı. tepme olarak biraz daha fazla fakat şahlanma olayı diğer kullandığım tüfeklere göre daha azdı. morarmış bir omuza rağmen barut kokusu ve tüfek sesiyle kafayı biraz olsun deşarj ederek eve döndüm. 20 gün sonra tekrar gideceğim köye bakalım karışık serileri yine denemeyi düşünüyorum bu defa 36 gr ve 24 gr fişeklerde ekleyeceğim çantama. sevgilerle.