5-10 kurum gezdim hiç birinden alamadım ne yapıcam özellikle sağlık ocagı aile hekimi veriyormuş ama vermedi çok zorladım
Antalya' da sağlık raporunu alabileceğin yerler ; Aile hekimi(genelde vermiyorlar) Tıp Fakültesi Hastanesi(çok kalabalık oluyor) Atatürk Devlet Hastanesi(kurul hergün toplanmıyor) Eğitim Araştırma Hastanesi.
Ben Aile hekiminden alamadım. Aile hekimini değiştirip şansını deneyebilirsiniz.
Eğitim araştırmaya rapor almaya gitmeden önce kimlik fotokopisi ve 4 adet vesikalık fotoğraf yanınızda olsun. Girişte sağda danışmada kurul raporu için dilekçeyi alıp doldurun bir masa sonra imza onayı var. 3. Katın en sonunda kurulun gişesine evrakları verip 2. Kattaki vezneye 220tl yi yatırıp tekrar 3. Kata çıkacaksınız size liste verecekler göz,dahiliye,üroloji,psikiyatri,kulak burun boğaz,ortopedi bunlara muayene olacaksınız. İlk psikoloğa gidin sıra beklemeyeceksiniz. Hepsi bittikten sonra evrağı kurula teslim edeceksiniz size şu gün ve saatte gelin diyecekler. Kurula çıkacaksınız ertesi gün aynı yerden sağlık raporunuzu alabilirsiniz. Anlatması kolay ama tam bir işkence kolay gelsin.