Gönderen Konu: yivsiz av tüfeği ruhsatı için sağlık raporu alamıyorum  (Okunma sayısı 15359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yasin ŞAHİN 06

• *
  • Avcı'nın olduğu yerde Av olma
Ynt: yivsiz av tüfeği ruhsatı için sağlık raporu alamıyorum
« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2015, 19:48:12 »
Çok şükür ben yivsiz tüfek alicam dedim oda bana ne yapcan adammi vurucan dedi sakayla karisik bende gülerek kafama bagli dedim o sirada kagidi cikartip imzaladi heralde bu isler şans işi totalde 5dk mı almadı
  • Üzümlü kooperatif otomatik 66
  • Arthemis enjektör sellektör süperpoze 71
  • English / Pointer / Dişi (Tina)
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Orhun ARPAD

• *
« Yanıtla #26 : 09 Ekim 2015, 14:40:42 »
Galiba ben şanslı azınlıktanım, doktoruma gittim konuyu anlattım sağolsun resim istedi rapora yapıştırıp imzaladı. Yakalşık 4-5 dakikada almıştım
Orhun ARPAD
1971 istanbul

Çevrimdışı Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1983 / ANTALYA
« Yanıtla #27 : 10 Ekim 2015, 16:48:13 »
5-10 kurum gezdim hiç birinden alamadım ne yapıcam özellikle sağlık ocagı aile hekimi veriyormuş ama vermedi çok zorladım

Antalya' da sağlık raporunu alabileceğin yerler ; Aile hekimi(genelde vermiyorlar) Tıp Fakültesi Hastanesi(çok kalabalık oluyor) Atatürk Devlet Hastanesi(kurul hergün toplanmıyor) Eğitim Araştırma Hastanesi.
Ben Aile hekiminden alamadım. Aile hekimini değiştirip şansını deneyebilirsiniz.
Eğitim araştırmaya rapor almaya gitmeden önce kimlik fotokopisi ve 4 adet vesikalık fotoğraf yanınızda olsun. Girişte sağda danışmada kurul raporu için dilekçeyi alıp doldurun bir masa sonra imza onayı var. 3. Katın en sonunda kurulun gişesine evrakları verip 2. Kattaki vezneye 220tl yi yatırıp tekrar 3. Kata çıkacaksınız size liste verecekler göz,dahiliye,üroloji,psikiyatri,kulak burun boğaz,ortopedi bunlara muayene olacaksınız. İlk psikoloğa gidin sıra beklemeyeceksiniz. Hepsi bittikten sonra evrağı kurula teslim edeceksiniz size şu gün ve saatte gelin diyecekler. Kurula çıkacaksınız ertesi gün aynı yerden sağlık raporunuzu alabilirsiniz. Anlatması kolay ama tam bir işkence kolay gelsin.
1983 - Antalya

Çevrimdışı Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1983 / ANTALYA
« Yanıtla #28 : 10 Ekim 2015, 16:52:22 »
Yivsiz Tüfek ruhsatı için sağlık raporu vermemekte direnen tüm aile hekimlerini kınıyorum. Yivsiz tüfeklerle işlenen suçların %90 ının ruhsatsız silahlarla işlendiğini kendilerine hatırlatalım.
1983 - Antalya

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 10 Ekim 2015, 20:44:28 »
Bulunduğunuz bölgedeki aile doktorlarını araştırın arkadaşlar. Aile doktorunuzu değiştirince Emin olun 5 dakikada alırsınız.
Ne hastanelere para kaptırın nede mevcut aile hekiminizin kahrını çekin.
1982 Kocaeli