Gönderen Konu: Amerikada Huğlu Tüfeğine rastladım :)  (Okunma sayısı 5695 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oktay KEMAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Amerikada Huğlu Tüfeğine rastladım :)
« : 01 Temmuz 2015, 19:36:28 »
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 hafta önce Florida'daki bir sporting clay atış kulübünde kiraladığım tüfek Konya yapımı Huğlu çıktı  :)

Gerçekten çok gurur duydum!

Oradaki çalışanlar da bu tüfeklerden çok memnun olduklarını ve geçenlerde temizlemek için söktüklerinde Türkiye'de yapıldıklarını daha yeni öğrendiklerini söylediler.

Gururlandığım bir diğer konu da hava alanında satın aldığım bir atıcılık dergisinde tam sayfa Canik tabancamızın ilanını görmekti.

O0

Aşağıda bu tüfek ile yaptığım 2-3 atış videosu gönderiyorum.

Slm.
Oktay

1977 İstanbul

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Ahmet ÖZTÜRK, Halil ARIK, Özkan ÇETİN, Basri TÜRKER

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
Ynt: Amerikada Huğlu Tüfeğine rastladım :)
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2015, 00:19:48 »
Ben sziden daha fazla memnun oldum
Paylaşım için teşekkürler
  • YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17
1976 İZMİR KARŞIYAKA ÖRNEK AVCILAR DERNEĞİ

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2015, 01:02:25 »
Bu tür paylaşımlardan çok memnun oluyorum,keşke huğlu kooperatifi  sürekli yeni modeller çıkarmak yerine kabul görmüş modeller üzerinde geri dönüşleri dikkate alarak iyileştirmeler yapsalar ne kadar güzel olurdu, yurt dışı müşterilerine gösterdikleri hassasiyeti biz yerli kullanıcılarına  gösterdiklerini düşünmüyorum.
1978 Eğirdir-Isparta

The following users thanked this post: Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2015, 10:53:23 »
Bu tür paylaşımlardan çok memnun oluyorum,keşke huğlu kooperatifi  sürekli yeni modeller çıkarmak yerine kabul görmüş modeller üzerinde geri dönüşleri dikkate alarak iyileştirmeler yapsalar ne kadar güzel olurdu, yurt dışı müşterilerine gösterdikleri hassasiyeti biz yerli kullanıcılarına  gösterdiklerini düşünmüyorum.

+1 de benden
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2015, 23:54:13 »
Amerikan forumunda adamın biri buradaki 103DE muadilinden almış, 30.000 atış yapmış ve en ufak hata olmamış. Kilit mandalı hala bile %100 düz hale gelmemiş. Tüfeğin kilitlerinin hala yeni gibi ayarında olduğu anlamına geliyor.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2015, 00:23:50 »
teşekkürler güzel bir anı olmuş ...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2015, 08:56:06 »
Boşuna gururlanıyorsunuz arkadaşlar bence hayıflanmalıyız burdaki huğlular niye aynı kalitede değil diye ;)
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2015, 14:45:35 »
Boşuna gururlanıyorsunuz arkadaşlar bence hayıflanmalıyız burdaki huğlular niye aynı kalitede değil diye ;)
aynen katılıyorum
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2015, 16:58:05 »
Katılıyorum dış pazara yollanan tüfekler ile yerli piyasada olanların arasında bence bayağı fark var,Özellikle son 1-2 sene icinde cıkardığı yarı otomatiklerden bayağı şikayet duyuyoruz.Bencede yeni model cıkarmaktan ziyade gecerli modellerinde iyileştirme yapsalar daha iyi olur.Bazen sözde av kanalında DR.Mehmet Şahmaranın videolarını izliyorum.huğlu gx 512 s modelini kullanıyor sanırım onunki özel yapım her yerinde huğlu logosu falan var ama Domuz,ördek,tahtalı her avı yapıyor adam izliyorumda vurduğu her av paket,Ama bir okadarda modelden şikayet eden var bu ne yaman çelişki anlamadım :)
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 17:02:56 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK, Adem KARACAN

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2015, 00:26:48 »
Katılıyorum dış pazara yollanan tüfekler ile yerli piyasada olanların arasında bence bayağı fark var,Özellikle son 1-2 sene icinde cıkardığı yarı otomatiklerden bayağı şikayet duyuyoruz.Bencede yeni model cıkarmaktan ziyade gecerli modellerinde iyileştirme yapsalar daha iyi olur.Bazen sözde av kanalında DR.Mehmet Şahmaranın videolarını izliyorum.huğlu gx 512 s modelini kullanıyor sanırım onunki özel yapım her yerinde huğlu logosu falan var ama Domuz,ördek,tahtalı her avı yapıyor adam izliyorumda vurduğu her av paket,Ama bir okadarda modelden şikayet eden var bu ne yaman çelişki anlamadım :)
Hatalılar içeri :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Orkun ÜNLER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2015, 01:16:10 »
"Bu tür paylaşımlardan çok memnun oluyorum,keşke huğlu kooperatifi  sürekli yeni modeller çıkarmak yerine kabul görmüş modeller üzerinde geri dönüşleri dikkate alarak iyileştirmeler yapsalar ne kadar güzel olurdu, yurt dışı müşterilerine gösterdikleri hassasiyeti biz yerli kullanıcılarına  gösterdiklerini düşünmüyorum" Bende aynı kanaatteyim. İsterlerse yapıyorlar ama endüstriyel üretim ve pazarlama kültür hatta ahlakı bizde çok geri. Yıllarca savaş meydanlarında, çoğu kez bizim olmaya coğrafyalarda hiç uğruna kırdırılmaktan yada sığır çobanlığından halkımızın ne eğitime ne de ekonomiye ne yazık ki ulaşma imkanı hep kısıtlanmış.  Dahada acısı ticaret sanayi para refah bizden gayrının elinde olmuş büyük oranda. Buradan bakıldığında da cumhuriyetin ne muazzam bir proje ve hareket olduğu daha iyi anlaşılır. Yarışa yüzyıllar sonra girsek de Eksiklerimizi tamamlayacağız ve öne geçeceğiz. Herşeye rağmen hep daha iyiye gideceğiz. 
  • Simson Suhl SXS ejektör 12 Cal.
  • Fusil Robust Brevete s.g.d.g 222 SXS 12 Cal.
  • Fusil Robust Brevete s.g.d.g. 222 SXS 16 Cal.
  • Akus OB O/U 12 Cal.
  • Huğlu 103 d O/U 12 Cal.
  • Yıldız SPZ-ME O/U 20 Cal.
Orkun ÜNLER
1972 KONYA

The following users thanked this post: Serkan ÇİMEN, Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2015, 03:08:13 »
Ben hic grurlanmadim aksine üzüldüm zira kendi ülkesine ihanet eden kendi halkının musterisini mal gibi görüp kaliteli ürünü avrupaya yapıp orta kalitesini halkina pazarlayan can güvenliğini hice sayan bize bu yeter mantığı ile satis pazarlaması yapan ey huglu bana demeki avrupa ya sattigim tufekler ile turkiyeye sattigim tukeflerin kalitesi ayni iste bu denge bizim ne kadar kuzu oldugumuz bir sonucu
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

The following users thanked this post: Sabahattin KARAHAN

Çevrimiçi Yağız KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 04 Mart 2016, 21:52:04 »
Hatalılar içeri :)

o kadar sıkıntı etmeye gerek yok. huğlu fabrikasını gezerken CZ için ürettikleri çifteleri incelemiştim fark var mı diye.. bariz hatalıydı tüfeklerin çoğu. içiniz rahat olsun :)
  • stoeger m3000
1979 ANKARA