Gönderen Konu: Yavrulu Keklikleri vurdu..  (Okunma sayısı 5928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
Ynt: Yavrulu Keklikleri vurdu..
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2015, 15:03:07 »
yapılan çok yanlış cezasını almış zaten, keklik bu ve benzer sebeplerden bitmek üzere..

ayrıca yorumlardan şunu mu anlamalıyız buradaki herkes kurallara uyuyor, bunu bir kalem geçelim lütfen..  genel anlamda her avcı mutlaka kuralsız işler yapmıştır veya yapacaktır, bunu yaşıyor ve görüyoruz.

tek soru, yakında bıldırcın sezonu açılacak, kayda değer bıldırcın bulmanın 2 yolu var, ya teyp kuracaksın yada teyp kurulmuş bölgelerde avlanacaksın, kaç kişi böyle yapmıyor ki?
önemli olan insanın kendi vicdani muhasebesi.
saygılar

The following users thanked this post: Cüneyt ÖZDEMİR 06

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2015, 15:04:02 »
dikkat ederseniz zaten ceza kesilmis yonetmelikte ne yaziyorsa mevzuat neyse uygulanmis dikkat ederseniz ama bunu az buluyorum 100 bin olsun  yetmez hapis verilsin demek bence tami tamina avcilar ezildi ama biz memnunuz daha da agir sartlar istiyoruz kasintimiz tuttu demeye geliyor zaten sistem olarak cezaya dayali bi sistem var
Aynen Cüneyt beye katılıyorum
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

The following users thanked this post: Cüneyt ÖZDEMİR 06

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 03 Temmuz 2015, 15:14:49 »
Mesela kacak avci 2 keklikle yakalandi geri dogaya ciftlikten 20 keklik  Satın alarak  salma cezasi verilebilir bu kacak avlanilan her tur hayvan icin mumkun degil elbette ama para cezasi olarak devletin kasasına girmesindense avlanilandan daha fazlasini dogaya  geri kazandirilmis olmasi bana daha mantikli geliyor   
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 03 Temmuz 2015, 15:19:41 »
avcı arkadaşlar bu tür olayları engellemek için daha iyi çözüm önerileriniz varmı. aslında böyle bir taetışma ve öneri başlığımı kursak. herkez radkal bile olsa çözüm önerisini sunsa ve tartışsak  ;D benim aklımda bir çözüm yolu var ama şimdilik bana kalsın  ;D
bu arada bu olayın tepki almasındaki en büyük sebep bence kişinin emekli öğretmen olması. yakıştıramıyoruz sonuçda
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 03 Temmuz 2015, 15:26:23 »
avcı arkadaşlar bu tür olayları engellemek için daha iyi çözüm önerileriniz varmı. aslında böyle bir taetışma ve öneri başlığımı kursak. herkez radkal bile olsa çözüm önerisini sunsa ve tartışsak  ;D benim aklımda bir çözüm yolu var ama şimdilik bana kalsın  ;D
bu arada bu olayın tepki almasındaki en büyük sebep bence kişinin emekli öğretmen olması. yakıştıramıyoruz sonuçda

şükrü bey işite teslim edelim demeyesin :)

para cezası tamam ama hapis cezası olmamalı, cüneyt beyin önerisi bence güzel

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 03 Temmuz 2015, 15:38:43 »
yok yok benimkinde hapis para cezası falan yok. yıllık vergi yok ceza yok. rusat tüfek reşitlik avcı diplaması hepsi bu. ama bir unsur var tabi  ;D yine paraya dayalı. hem devlet aynı parayı kazanacak hemde herkezden kazanacak bohçacıdanda mesela  ;)
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Çağıl ÇIRAKOĞLU

• *
  • 5338649991
« Yanıtla #31 : 03 Temmuz 2015, 17:30:19 »
az bile vermişler ....
Çağıl ÇIRAKOĞLU
1979 boğaztepe / KIBRIS