Şu sterling fişekleri bi beyenemeyen benim galiba
yerlilerin içinde en kötüsü
Arkadaşlar siz hangi gramını hangi tüfekte kullandınızda memnun kalmadınız,
benim için yerlide ilk üçe girer diyebilirim, ama her kriterde değil, sadece beğendiğim gramajları var onlarda;
sterling'in çok çeşit gramını kullanmadım ama kullanıpta randıman aldığım beğendiğim fişeklerini yazayım deneyin mümkünse,
mesela bıldırcın fişeklerini almıyorum neden almıyorum, mesafesi yok ve ekim ayına doğru hava soğudukça mesafeli giden bıldırcını canlı düşürüyor,
28 gram 7 numara power tapa fişeği, 1/3 şoklu süper pozede müthiş bir etkisi var, böyle birşey görmedim dedirten vuruşlar elde ettim ördekte kullanırdım fişekte irtifa var, millet magnumları ağır doluları fişekliğe dizip gösterenler benim fişeğime gülerlerdi, av başlar biter ve herkes kendi tecrübesini heybesine doldurur, boş dönenler fişeğime gülenlerdi, sonra dayı noldu senin magnumların bugün havası değildi galiba derdim, yoğ yeeen fişekler nemlenmiş akşam odaya koymamışım falan birşey uydururdu
keklik avında 32/34 gram 5 no vursan 92 a ile benimsedim bir fişek, yerli remington kullanırdım sterlingte almaya başladım,
tavşanda süper pozede 32 gram 0 no kullandım bir fişek atıyordum ikinciyi hiç atmadım top gibi yuvarlanıp sönüyodu havyan,
yaf ile karşılaştırma yapacak olursam, bıldırcın fişeği hariç sterling kadar memnun kalmadım, bıldrıcn dışında fişeğini kullanmıyorum.