İDRİS BEY öncelikle yeni 20 no tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle bol avlı günlerde kullanınız..
71 namlu biraz gereksiz olmuş henüz sipariş aşamasında ise 66 cm namlu ile değiştirmenizi öneririm ..
şok olarakta yazın bıldırcın ve üveyikte ,, hatta sezonun ilk bir ayı keklik ve tavşanda dahi 5 no şok kullanmanız yeterli gelecektir..
sezonun ilerleyen zamanlarındada 3 no mod şok ile keklik,,tavşan,,ördek,,kaz tahtalı,,çulluk her avı rahatlıkla yapabilirsiniz..
20 no fişek seçeneği çok olmamakla birlikte ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeyde fişek bulabiliyorsunuz..
şahsen benim en randıman aldığım fişekler 26-27 gr saçma ağırlıklı B&P F2 CLASSİC,,ZUBER,,WİNCHESTER RANGER,,RC,,SELLİOR BELLOT markaları ilk tercihlriniz olsun..
25-28 gr saçmalılarda ise RC,,GB,,FİOCCHİ,,MECA,,MKE sıralamasını öneririm ... YAF ve STERLİNG ,, BORNAGGİ,,MİRAGE fişeklerini ben beğenmedim ,,saçma nosu olarakta 6-7-8 no( keklik,,tavşan,,ördek,,tahtalı),,8-9-10-11 no (bıldırcın,,üveyik,,çulluk) yeterli gelecektir.. 6 no saçmadan daha iri saçmalardan 20 no bir silahtan grupman yapmasını beklemek biraz hayalcilik oluyor.. 5 no saçma bile grupmanı oldukça bozuyor.. bu arada benim tüfeğim 16mm iç çapında sizin tüfeğinizin iç çapı nedir onuda bilmek lazım,,muhtemelen 15.9mm olacaktır.. aşırı dar iç çaplarda örneğin 15.7mm-15.8mm gibi mümkün olduğunca açık şoklar ile ve düşük gramajlı ve basınçlı fişekler ile avlanmanızı öneririm yoksa grupman baya bozulacaktır..eğer silahınız ile iyi bir uyum yakalar ve alışırsanız birdaha elinize 12 no bir silahı almayı dahi düşüneceğinizi sanmıyorum..KEYİFLE,,KAZASIZ BELASIZ KULLANMANIZ DİLEKLERİMLE.... HAYIRLI OLSUN..