Özgür abi sırf sosyal medya hesabımı "facebook Twitter "kendini bir şey Yaptım zanneden dengesizler Yüzünden kapattım.Abi herkesin herkese saygısı olması lazım.Avcılığa yeni Hevesle başladığım seneler 3 tane bıldırcın vuruyorum ve Hevesle Facebook a atıyorum aman allahım herkes hısım akraba hemen yorum yazıyor "Hayvan Düşmanı,katil,"
Adamlara özelliklede anlatıyorum bak kardeşim ben yasal ve her prosedürünü yerine getirmiş bir Avcıyım diyorum yok abi dediğim dedik çaldığım düdük...
Halbuki bana buşekilde tepki veren adamların profillerine giriyorum Diskolarda barlarda Metallica tişörtlerle Ellerinde Alkol ve enerji içeceği,sanırım sosyeteliğin yeni amblemi alkol+enerji içeceği,soytarıca resimler,geçmişimizin gençlik bağlarından uzak arkadaşlık resimleri,ama ben genelde yorum yapmamaya Özen gösteriyordum.Size tavsiyem facebook Twitter gibi sosyal Paylaşım sitelerinde resim paylaşmamaya Özen gösterin derim...
Hal böyle olunca twiiter ve facebook hesabımı tamamen sildim o sinirle.Sadece burada Paylaşım yapıyorum.