Gönderen Konu: sosyal medyadan milli parklara şikayet edildim :)  (Okunma sayısı 6794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
sosyal medyadan milli parklara şikayet edildim :)
« : 24 Haziran 2015, 10:52:52 »
 11.ocak.2015 1.yeşilbaş 3 .çamurcun 2. avcı 

bu da fotonun devamı

« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 11:05:22 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
Ynt: sosyal medyadan milli parklara şikayet edildim :)
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2015, 11:09:19 »
Özgür abi sırf sosyal medya hesabımı "facebook Twitter "kendini bir şey Yaptım zanneden dengesizler Yüzünden kapattım.Abi herkesin herkese saygısı olması lazım.Avcılığa yeni Hevesle başladığım seneler 3 tane bıldırcın vuruyorum ve Hevesle Facebook a atıyorum aman allahım herkes hısım akraba hemen yorum yazıyor "Hayvan Düşmanı,katil,"
Adamlara özelliklede anlatıyorum bak kardeşim ben yasal ve her prosedürünü yerine getirmiş bir Avcıyım diyorum yok abi dediğim dedik çaldığım düdük...
Halbuki bana buşekilde tepki veren adamların profillerine giriyorum Diskolarda barlarda Metallica tişörtlerle Ellerinde Alkol ve enerji içeceği,sanırım sosyeteliğin yeni amblemi alkol+enerji içeceği,soytarıca resimler,geçmişimizin gençlik bağlarından uzak arkadaşlık resimleri,ama ben genelde yorum yapmamaya Özen gösteriyordum.Size tavsiyem facebook Twitter gibi sosyal Paylaşım sitelerinde resim paylaşmamaya Özen gösterin derim...
Hal böyle olunca twiiter ve facebook hesabımı tamamen sildim o sinirle.Sadece burada Paylaşım yapıyorum.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 11:11:13 Gönderen: Atagan YILDIZ »
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2015, 12:04:36 »
Özgür abi sırf sosyal medya hesabımı "facebook Twitter "kendini bir şey Yaptım zanneden dengesizler Yüzünden kapattım.Abi herkesin herkese saygısı olması lazım.Avcılığa yeni Hevesle başladığım seneler 3 tane bıldırcın vuruyorum ve Hevesle Facebook a atıyorum aman allahım herkes hısım akraba hemen yorum yazıyor "Hayvan Düşmanı,katil,"
Adamlara özelliklede anlatıyorum bak kardeşim ben yasal ve her prosedürünü yerine getirmiş bir Avcıyım diyorum yok abi dediğim dedik çaldığım düdük...
Halbuki bana buşekilde tepki veren adamların profillerine giriyorum Diskolarda barlarda Metallica tişörtlerle Ellerinde Alkol ve enerji içeceği,sanırım sosyeteliğin yeni amblemi alkol+enerji içeceği,soytarıca resimler,geçmişimizin gençlik bağlarından uzak arkadaşlık resimleri,ama ben genelde yorum yapmamaya Özen gösteriyordum.Size tavsiyem facebook Twitter gibi sosyal Paylaşım sitelerinde resim paylaşmamaya Özen gösterin derim...
Hal böyle olunca twiiter ve facebook hesabımı tamamen sildim o sinirle.Sadece burada Paylaşım yapıyorum.
şu an bekliyorum Şikayet edeni; asılsız ihbar ve kolluk kuvvetlerini yanıltarak iftira attığı için savcılığa şikayet edebilirim. Biraz da o gidip savunma yapsın..
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 12:15:27 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2015, 20:03:58 »
Özgür bey  geçmiş olsun. Bu tür paylaşımlar sosyal medyada hep sorun olmuştur. Milliparklar sitesinde sosyal medyada mücadelemiz diye resimler var. Yanlış anlaşılma olmaması için dikkatli olmakta fayda var. Saygılar selamlar. ..
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Mehmet ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2015, 20:33:11 »
Özgür abi öncelikle geçmiş olsun...Kendini birşey sanan yaptığı şikayetle çamur atmaya çalışan bir vatandaştıe kendisi...
Bende ilk vurduğum avları facebook da paylaşıyordum birkaç avı paylaştım, daha sonra lüzumsuz insanların gereksiz yorumları yüzünden kaldırdım... Neymiş efendim katilmişiz neymiş efendim doğaya zarar veriyormuşuz.... falan filan saçma sapan laflar canımı sıkdı hepsini kaldırdım facebookda bir cok av ile sayfaya üyeyim ama yorum yapmaktan hep kaçınıyorum polemik yaşamamak içiin... tekrar geçmiş olsun abi umarım yanlış anlaşılma düzelir... saygılar...
1993-SALİHLİ-MANİSA---ELEKTİK TEKNİSYENİ

Çevrimdışı Fatih KÜSİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2015, 21:41:09 »
şu an bekliyorum Şikayet edeni; asılsız ihbar ve kolluk kuvvetlerini yanıltarak iftira attığı için savcılığa şikayet edebilirim. Biraz da o gidip savunma yapsın..
Çok doğru yaklaşım şikayet eden kişi hakkında hukuksal yaptırım uygulatın.
1979 Balıkesir / Memleket NAZİLLİ

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2015, 00:40:28 »
millet kafayı yemiş. işi gücü yok kendine uğraş arıyor.
kimin şikayet ettiği bellimi?
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Mesut DOLAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 25 Haziran 2015, 00:59:49 »
Geçmiş olsun.
 O0
1974 İstanbul / Sarıyer

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2015, 08:09:13 »
geçmiş olsun abi..
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 12:07:11 Gönderen: Cüneyt ESMER »
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2015, 11:29:34 »
geçmiş olsun kardeşim
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 25 Haziran 2015, 13:15:16 »
geçmiş olsun abı evrakların tamam nasıl olsa  şikayet edeni ver  mahkemeye uğraşmak nasılmış görsün
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2015, 14:36:41 »
şu an bekliyorum numaramıda verdim  şüpheliler çamurcunlarmış   :)  bilirkişinin kararını bekliyoruz :)
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 14:38:10 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 25 Haziran 2015, 21:28:47 »
özgür ispat isterler ise fotoğraf programları var..her fotoğrafın çekildiği tarihten tut kamera modeli iso renk ayarlarını  bile gösteriyor...sana kardeş tavsiyesi av fotoğrafı pek paylaşma..biz bize eyvallah ama başına gelmiş işte dikkat et kardeş..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2015, 21:43:10 »
burada şikayet edilen ve yasal olmayan durum neymiş merak ettim !!!!
limit, tür, tarih sorunu yok !!!
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

The following users thanked this post: Abdullah ŞAHİN 07

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 25 Haziran 2015, 22:11:00 »
özgür ispat isterler ise fotoğraf programları var..her fotoğrafın çekildiği tarihten tut kamera modeli iso renk ayarlarını  bile gösteriyor...sana kardeş tavsiyesi av fotoğrafı pek paylaşma..biz bize eyvallah ama başına gelmiş işte dikkat et kardeş..
teşekkür ederim uyarın için polat ama burda  herşey kurallara uygun
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2015, 22:12:17 »
burada şikayet edilen ve yasal olmayan durum neymiş merak ettim !!!!
limit, tür, tarih sorunu yok !!!
tuncay hocam fotoğraftaki çamurcunları başka bir tür avlanması yasak tür sanmışlar sanırım
Özgür ATAŞ

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 25 Haziran 2015, 22:21:32 »
teşekkür ederim uyarın için polat ama burda  herşey kurallara uygun

özgür senden şüphemiz yok  ama maalesef diğer arkadaşların yazdığı gibi her türlü tepki ve şikayete açık oluyoruz ..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Ali AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2015, 00:26:07 »
önce kuralları ve limitleri öğrensin şikayet eden şahsiyet en azından birdahaki sefere ona göre şikayet eder.sağlam kayaya çarpmış anlaşılan. :)
1980-MANİSA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2015, 00:55:21 »
Hayırlısı olsun ne diyelim :(
işi gücü bıraktık vergi dairelerinde yatırdığımız avcılık harçlarının ispatı için koşuyoruz, fotodan avcı avına çıkmış kahramanlarla mahkeme peşinde koşuyoruz :( avcılıkla ilgili haklarımız için koşuyoruz :( avcımıyız kum torbasımı belli değil :( vuran vurana :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2015, 02:19:24 »
Gemiş olsun Yazıklar olsun bu zihniyete

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2015, 11:00:55 »
arkadaşlar bugün milli marklardan aradılar  tutanak tutmaya gelicekmiş buyur gel dedim konu: avlanması yasak tür ördekmiş arayan arkdaşda  bende biliyorum yasak tür ördek  olmadığını dedi  :) :) bakalım artık
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2015, 11:44:41 »
özgür abi resim ortada kanunen hiç bir sıkıntı yok, sen istesen seni arayan görevli personelleri ve seni şikayet eden şahıs/şahısları dava edebilirsin, seni aslı olmayan suçlamalarla hayatında yarattıkları olumsuz sıkıntılar için, ön yargı ile kanunu bilmeden kötüye kullanma yanlış yaklaşım suçlayıcı tavır hal, daha sayayımmı :) yüklü bi tazminat seni bekliyo :)
avrupada bu yollarla millet güzel paralar kazanıyo, orada insanın değeri daha yüksek :)
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 08 Temmuz 2015, 15:41:29 »
arkadaşlar bugün milli marklardan aradılar  tutanak tutmaya gelicekmiş buyur gel dedim konu: avlanması yasak tür ördekmiş arayan arkdaşda  bende biliyorum yasak tür ördek  olmadığını dedi  :) :) bakalım artık
niyahet bugün tutanağımızı verdik herşey yasal olduğuna dağir :)
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #23 : 08 Temmuz 2015, 16:21:12 »
Sosyal medyadaki fotoğraflarımızı şikayet edene değil onları ciddiye alıp işleme koyan milli parklar görevlilerine dava açacaksınız.Arazide avcıyı kontrol etmeyi bırakıp yetkisi olmadığı halde internet üzerinde millete ceza kesiyorlar..
O şikayet eden dalkavuklara bazen sosyal medya üzerinde rastlıyorum.Eline bir fotoğraf geçirdi mi yedi düvele ilanını yapıyor.Toplumda herzaman bu tarz insanlarla karşılaşmak mümkün.
Aynı şekilde bende fotoğraflarım yüzünden kaç kere şikayet edildim inanın sayısını bilmiyorum.Ama kanuna kurala uymayan hiçbirşeyi ispatlayamadıkları için bir sonuç çıkmadı.
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 08 Temmuz 2015, 17:00:12 »
Sosyal medyadaki fotoğraflarımızı şikayet edene değil onları ciddiye alıp işleme koyan milli parklar görevlilerine dava açacaksınız.Arazide avcıyı kontrol etmeyi bırakıp yetkisi olmadığı halde internet üzerinde millete ceza kesiyorlar..
O şikayet eden dalkavuklara bazen sosyal medya üzerinde rastlıyorum.Eline bir fotoğraf geçirdi mi yedi düvele ilanını yapıyor.Toplumda herzaman bu tarz insanlarla karşılaşmak mümkün.
Aynı şekilde bende fotoğraflarım yüzünden kaç kere şikayet edildim inanın sayısını bilmiyorum.Ama kanuna kurala uymayan hiçbirşeyi ispatlayamadıkları için bir sonuç çıkmadı.
resimdeki kuşları bana sormazmı burak bey en komiğide oydu :)
Özgür ATAŞ