Herkese tekrar selamlar,
Armusa Fişekleri Bıldırcında, Üveyikte ve Kara tavuk ta çalıştırdım, Beretta S56E ile yaptığım atışlarda süper uyum yakaladım. Öncelikle tavsiye eden Ziya bey e çok teşekkür ederim. Gördüm ki onunda yakaladığı performans bir rastlantı değil imiş. Patern ve yıkıcılık müthiş, tüm avları mı düştükleri yerde cansız olarak ele geçirdim.
Bıldırcın için 28 Gr 9 numara ideal, en uzak mesafede 45-50 metreden bıldırcın aldım.
Üveyik için 30 Gr 9 numara kullandım elimde o olduğu için bir daha üveyik için alsam 32 Gr alırım ama bunda da güzel sonuçlar aldım. Birkaç üveyik te biraz zayıf kaldığını hissettim, örnek; mesafe 35 metre civarı idi ilk çektiğimde saçmayı aldı ama belki yeteri kadar almadı üstteki 1 şoklu namluya 33 gr S4 takmıştım. peşinden onu gönderdim. 45 metre mesafeden RC S4 ile sonuca ulaştım. bir kaç hayvanı bu şekilde aldım, ama yakın mesafeden örneğin 20-30 metre arası hiç av kaçırmadım.
Kara Tavuk için çok ilginç bir olayı söylemek istiyorum, vallahi yazmaktan bile çekiniyorum fakat gerçek bu, çok güzel bir önleme ile 76 metreden RC S4 33 Gr 7 numara ile Kara Tavuğu aldım, fakat kanat kırığı ile aldım, hemen kestim. mesafe 76 metre süper idi tüfek 66 namlu olmasına rağmen bu mesafe beni çok şaşırttı.
Sonuç itibari ile;
Armusa fişeklerin yıkıcılığına bayıldım, eski avcılar avı zehirliyor diyordu, ben bu fişeklerde bunu gördüm, mümkünse denemek için 32 Gr 5 numara felan parlama avında ördek için isteyeceğim, Ama RC S4 ünde hakkını yememek gerekli. ikisi harika uyum yakaladı, Özellikle Beretta S serisi Tüfek kullanan arkadaşlara tavsiyemdir.