arkadaşlar tüfek geldi. Arızalı çıktı. Kalite kontrol aşamasında gözden kaçan bir arıza olmuş sanırım. sellektör solda iken ilk tetik düşmesine rağmen, ikinci si kaçırıyordu. aldığım av bayisine geri götürdüm. tüfeğin arızasını anlattım. Tüfek kargo ile fabrikasına geri gitti. Bugün aldım, tüfekte yine aynı arıza devam ediyordu. Fabrikasını aradım, Tuğper bey ile görüştüm. arıza kendisine yanlış bildirilmiş, iğne ile ilgili bir sorun olduğu söylenince sellektöre bakılmamış.Kendisi gerçekten çok ilgili davrandı. Tüfeğin arkasında olduğunu söyledi. Yaklaşım tarzı ve ilgisi beni memnun etti. Bayii ve dağıtım cı firmalardan ziyade kendisini direk aradığım için çok memnun oldu. bizzat ilgilenecek tüfekle. Akşam aynen tüfeğimi geri kargoladım kendisine. Şunu söyleyeyim. Allah yapısı olmadığı için, şansız bir arıza olduğu kanaatindeyim. Eğer arıza giderilirse tuğper beyin Tüfeklerinin arkasında olduğunu bilin arkadaşlar. yanlız bu aradaki bayiidir, dağıtımcıdır, sıkıntınız adamların umurlarında değil. tüfek tamirden geliyor, bana teslim ediyor,aynı arıza devam ediyor. insan bir sıkılır. sattı iş bitti. fabrikaların ürünü pazarlayan dağıtımcı,bayii ağını seçerken gerçekten itinalı olması lazım. Satış sonrası destek hizmetini daha bir fişek atmadan test etmiş oldum:) Anafikir: bayi mayi karıştırmayın, direk fabrika ile muhattap olun.