Gönderen Konu: Küçük bir yardım!  (Okunma sayısı 1203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İ.Bengi GÖKMEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Küçük bir yardım!
« : 10 Haziran 2015, 09:42:27 »
Tüm avcı  dostlara merhabalar,

Yanlış teşhis ve faiş fiyat uygulayan Veteriner arkadaşları hangi merciye şikayet etmemiz gereklidir?Veteriner hekimler birliğimi yoksa tarım ve hayvancılık il ve ilçe müdürlüğümüdür?

Asıl sıkıntı köpeğimi kaybettim ve üstüne üstülük yapılmayan işlem-tetkiklerden  ötürü kalın bir bedel ödedim.

Bu konudaki yardımlarınızı önerileriniz bekliyorum.

Saygılarımla.
  • Browning Maxus Gr2
  • Browning Cynergy Hunter Gr3
  • Huğlu 601G
  • Huğlu 202B
İbrahim Bengi GÖKMEN
1981 Fethiye/Muğla
Beşkaza ve Çevresi

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Ynt: Küçük bir yardım!
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2015, 11:15:05 »
Sn.Gökmen,
Veteriner Hekimler Bölgelerindeki Veteriner Hekim odalarına bağlı olarak çalışırlar..Fiyat tarifeleri ASGARİ OLARAK Hekim Odaları tarafından belirlenir..Uygulama zorluğu, uygulama süresi mesai saati içi- dışı gibi faktörlere bağlı olarak değişir..
Yanlış teşhis ile ilgili iddianız biraz sıkıntılıdır..Bu konuda tüzükler ve diğer şahıslar  çok açık bir ihmal yoksa Veteriner Hekiminizin teşhisi ve tedavi şekline karışamazlar..
Eğer çok ciddi bir ihmal ve oda fiyatlarının çok üzerinde bir fiyat uygulanmışsa bunu Bölgenizdeki Veteriner Hekimler odasına Teşhis,Reçete, Ve Fatura ile birlikte yazılı şekilde bildirirsiniz..
Oda yönetimi disiplin ve haysiyet kurulu değerlendirir..Uyarıdan Kapatma cezasına kadar değişen yaptırımlar uygulayabilir..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
Ynt: Küçük bir yardım!
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2015, 17:08:30 »
Ben Sağlık Bakanlığında çalışıyorum . Kardeşim için en son bugün 6. doktora gittik sol dizinde çapraz bağ kopu var diye. İnanın her doktor başka konuşuyor. Biri ameliyat ,biri fizik tedavi ,biri menisküs alınır, biri sadece bağ kopuk değil sadece tamir yapılır. Şimdi hepsi operatör doktor. Verdikleri kararla kardeşimi allah korusun sakatda edebilirler. Ama umurlarında değil sadece PARA PARA....
BENİM BU ÜLKE DE BU ÜLKE İNSANINA GÜVENİM KALMADI KURAL YOK DÜZEN YOK ........
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS