Güzel temennileriniz için herkese çok teşekkür ederim.
çok sağolun...
Hani spor saat, spor araba olur ya; buna da spor süperpoze demek geliyor içimden. Bi' değişik ama "tarz" yani
İyi günlerde, gülegüle kullanın inşallah.
Güzel bir ilk değerlendirme olmuş Tunç Bey. Darbeli tetik olduğunu söylediler mi, yoksa kendiniz de teyit ettiniz mi?
darbeli tetik olduğunu sipariş vermeden 1 gün önce öğrendim. kullanma klavuzuna yazmışlar ama herhangi bir yerde belirtmemişler. hiç öğrenmesek
ürün gelince öğrenmiş olacaz.

bayiye bırakırlarkende satış mümessilleri belirtmemiş. bende hiç fark etmedim. 20-30 gündür fuar dahil elime almadığım poze kalmamıştı
eleye eleye 5 pozeye kadar düşürmüştüm
sarsılmaz 512
akkar churchill
huğlu 104 AE (çift tetik ejektörlü)
ata sp
cesa favorit
son 2 gün sarsılmaz daha ağır bastı almaya karar vermiştim. temin avı son bir aradım daha önce bakmadığım birşey sorayım dedim.
talip abiye abi şokları benelli tipimi dedim. (buda benim için önemli piyasada bulunan farklı şoklarıda kullanabilmek)
arayacam seni dedi aradı benelli tipi uyuyor dedi. yanlız farkettik tetik darbeli kurma dedi

o gün öğrenmiş oldum. sonrasında sarsılmaza karar vermişken bu yüzden vazgeçmek üzereydim
kinetik sistem gibi omza yaslamak filan. ya kurmazsa 2. atış hiç yapılamayacak gibi düşüncelere kapıldım. yine talip abi beni bu düşünceden vazgeçirdi.
" aslında darbeli kurma değil darbeli namlu seçimi tetik değişimi gibi düşün dedi. sen zaten tüfeği kırdığında horozların ikiside kuruluyor darbe sadece sellektörün seçmediğin horozu devreye almasını sağlıyor dedi
çok bir darbeye gerek yok mekanizma kurmak gibi düşünme yabancı tüfeklerde çok istenen bir sistemdir çok zor durumda
diyelim ateş ettin kurmadı (bozuldu) sellektörü diğer tarafa kaydırıp tetiğe basacaksın sonrada tüfeği bize getireceksin dedi bu sistem sayesinde
çift patlama yapmayacağını ve zor bozulacak bir yapısı olduğunu söyledi." sonrasında aklıma yattı.
2 gündür tetik düşürmek içinde önce tetiğe basıp bir horozu düşürüp selektörü diğer tarafa çekip bir daha basarak düşürüyorum
yoksa geçmiyor. içimden bir söksem şunu diyorum da

bu sefer içinde ne var diye merak etmeyecem

sarsılmaz ile akkar arasında kalmıştım plastik kundak isteğimden bir ara sonrasında tüm tüfeklerde olmayan emniyet açıkken sağ sol yaparak
hızlı sellektör seçimi yüzünden sarsılmaza karar verdim ki bu seçimdeki asıl nedenim.