En başta söylemem gerekir,Sarsılmaz tüfeklerini hiç kullanmadım.Ancak değişik modellerini elime alıp incelemişimdir.Sizin aldığınız tüfeği de inceledim.Ava gittiğim arkadaşlarım sarsılmaz pozeler kullanıyorlar,klubümüz avcılarında da var.Ortak şikayetleri çift patlatma,ejektör arızası,sellektörün tetiği yönlendirmesinde yaşadıkları sıkıntılar ve paslanma sorunlarıdır.Sarsılmazın pozelerini inceledikten sonra bende oluşan izlenimler,kaba tüfekler kesinlikle estetik değil,işçilik kötü ve sanki biran önce yapılsında gönderlim satılıversin gibi yapılmış tüfekler.Benim düşüncelerim,ama zevk sizin.Beğenenler tabiki var,avcılık hayatı boyunca bir iki tüfek kullanmış ve son tüfeği de sarsılmaz olmuşsa tabikide en iyi sarsılmaz olur.Hatırladığım kadarıyla bir ara Cesa tüfeklerini araştırıyordusunuz.Yukardada zaten yazmışsınız.İnanın parasının üzerinde kalitede tüfeklerdir.Kullanıpta şikayet eden görmedim.İkinci el satılık olarak bulmanız zordur.Fias-Cesa yukarda yazdığınız 5 marka tüfekten''Akkar hariç'' iyidir.Ata,huğlu,sarsılmaz bu tüfeklerde ses var görüntü yok

)Hayırlısı olsun diyelim,bence AKDAŞ ın pozelerini de unutmayın...