Gönderen Konu: cifsan superpoze  (Okunma sayısı 1047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim EMİRE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
cifsan superpoze
« : 06 Haziran 2015, 09:55:15 »
Selamun aleykum tum avci abilerim dostlarim bi ilanda gordum cifsan superpoze fiyati 385lira almayi dusunuyorum fikir verebilirmisiniz
İbrahim EMİRE
1984 ZONGULDAK

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: cifsan superpoze
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2015, 11:36:15 »
  Bahsettiğiniz ilan bu sanırım.
http://ilan.yabantv.com/ilan/99201-yaz-kampanyasi-cifsan-pozeler--sifir--385-tl.aspx
  Av bayiinde incelemiştim. Fiyatı kadar tüfek diyeyim fazlasını beklemeyin. 385tl ye satılan bir s.poze tüfeğin üzerinden kar payını, üretim maliyetini, faturalı satıyolarsa eğer vergiyide çıkarttığımız zaman geriye 100tl kalıyo sadece bu parada malzeme parası olarak düşünün namlular, orta şerit, üst şerit, dipçik, kundak, kasa, mekanizma v.s. v.s. yani her saydığımı 100tl nin içinden kullanıyolar. Yani su borusu diyebiliriz bu koşulda tüfeğe malesef  ???
 O paraya eski mke çeliği çifsanlardan 2.el olarak almanızı öneririm temizini. Ben bir süre kullanmıştım elime geçen en sağlam tüfeklerden biriydi. Çifsan bu neolucak çifsan bu neolucak diye diye soğuttular beni sattım yoksa eski çifsanlar huğlulardanda sağlam diyebilirim.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 11:37:27 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı İbrahim EMİRE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: cifsan superpoze
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2015, 12:35:21 »
Evet cok tesekkur ederim o ilan zaten fiyattan dolayi siz degerLi ustalara danismak istedim tereddutlerim vardi
İbrahim EMİRE
1984 ZONGULDAK