Cihangir hocam yeter ki horoz kırsın bunlar basit şeyler. Cana mala zarar vermez. ALLAH korusun namlu yarılırken parmağını koparsa.... Hep yerli firmalar için diyorlar bunu ama birazda Avrupa silahlara bakmak lazım. Zaten konu ithal yerli olayına döndü gibi..
Logo ile firma onurun ne alakası var ki? Bugün bunu koyarım yarın Beretta koyarım. Facebook kapak fotosuna Beretta şapka koydum 1 ay sonra Benelli yaptım bu onurla alakalı bir şey değil ki. Ama şöyle duymak istersen, bir benelli ile o firmaları kimse aynı keseye koymaz. Adı üstünde BENELLİ. Tutupta yeni çıkan bir BERETTA ile da aynı keseye koymaz. Ama 30, 40 yıllık bir tüfeği bu markalardan biri ile mukayese etmekte olmaz..
Ben o resimleri Beretta çok sağlam diyenler için koydum. Hangi firmada o kadar çok problem duydun şimdiye kadar? Kaç tane firmanın namlusu yarılmış bir örnek?
Burada yanlış anlaşılmak istemem. Bazen söylediğimiz sözler birbirimizin çıkarlarına ters düştüğü için tartışmalar yaşıyoruz. Ben bu tüfeğin fiyatının çok yüksek bulmamın sebebi Bazı Simsarların fırsatçılık yaparak tüfek fiyatını şişirmesidir. Ben alana asla "enayi" demem, diyemem zaten haddim değil... Yazık adam merak etmiş, iştahı var heveslenmiş almak istiyor. Fiyatı uçuruyorlar. Sen şimdi 3000' e almışsın nasıl 2000-2500'e satasın. Var mı öyle bir dünya? Yani fiyat tüfeğin kalitesinden değil SİMSAR'lardan dolayı bu fiyatı bulmuştur.
Cihangir hocam yanlış anlama sözlerimi bak bir örnek vereceğim;
Şimdi birisi benden RAFAELLO' yu almak istiyor. Bir SKB almış 1400liraya çift namlu SKB 3000 galiba. Kafa kafaya takas olur mu diyor
Bende "fiyat 5000" dedim. Bana "senin tüfeğin 3500" dedi. Hesap yaptık. Onun tüfekle benim tüfek kafa kafaya geldi
Şimdi benim tüfek internette taban fiyat 5000 olmasına rağmen internet fiyatı olduğu için çok olduğu asla satılmayacağı söylendi. SKB tüfeğin çift namlu fiyatı 3000lira çıkarıldı. Neye göre 3000 deyince aç interneti bak fiyatı ne dediler. Yani benim tüfeğimi alırken almak istediği fiyata göre hesap yaparken kendi 1400' e aldığı tüfeğini çılgın fiyatlara satmaya çalışıyor. SİMSAR' lıkta burada başlıyor. EEEE şimdi aynı durum s55 s66 simsonlar da var. Adam tüfek satıyor birisi çıkıp demese "Bu tüfek boyalı" diye satacak tüfeği orjinal diye
Bunun ne seninle ne de senin gibi olan arkadaşlarla alakası var. Bu fiyata kızan ve bu fiyatı çok bulan insanlar işte bunlara kızıyorlar. 3000Liraya yeni teknoloji zımba gibi silahlar var. Yahu SX3 'ler 3500-3800dü 1 2 sene önce.
Olaya bu yönden bakmıyoruz ve sırf bu yüzden forum içi kendi aramıza soğukluklar ve tatsız muhabbetler sokuyoruz. 3