Araçlardan bahsediliyor, araçların özelliklerinden bahsediliyor. Bir tüfekte araçtaki gibi donanımlar mı var, bence bir av tüfeği ile olması gereken en önemli yetenekleri
Çelik,
Sağlamlık,
Yıkıcılık,
Emniyet,
Bu özelliklerden hangileri S serisi tüfeklerde oturmamış, yeni üretilen yerli tüfeklerde bunların hepsi oturmuş olanlar hangileri, açık konuşalım hiçbirisi.
Formu ve siteleri iyi analiz edin tüfek tamircilerine gittikçe görüyorsunuz yada, kendi tüfeklerinizin arızalarını hatırlayın, ben hatırladım ve örnek verdim, pas dedim.daha 2 yıllık tüfeğimi akkarı iki kere fabrikaya gönderdim dedim.
Yabancıda sorun olmuyor mu illahaki oluyor, fakat yerli kadar değil.
arkadaşlar hepimizin imkanı olsa 197x model bir tüfeği almak yerine tabiki sıfırını alırız. Daha üstünü söyleyeyim gider Holland&Holland yaptırırız, niye gidipte akkar alalım ki? düğünlerde tüfek atmak isteyenlere sözüm yok. ama av denilen mecrada can alıyoruz, hayvan bir çekişte can versin diye o kadar fişek testler uygun fişekler uygun şoklar testler yapıyoruz, Bu aynı şuna benziyor. Domuz avında Federal kurşun neden arıyoruz yada Remington. Neden gidipte özkursan alıp domuza 7-8 tane atmıyoruz.
Şahsen ben uçar avlarımı poze ile yapmaya özen gösteriyorum. Otomatik ile arkadan saydır babam saydır, bir çok avcının tüfeğinde takoz dahi yok. hayvana biraz da şans vermek gerekli, ve yakaladımı tek seferde avı sonuçlandırmak gerekli. Ava ve doğaya saygılı avcı arkadaşlarım hepimizin bu düşüncelerde olduğundan şüphem yok tabi.
saygılar