Gönderen Konu: OFFLİNE MAP ve GPS (Android telefonlar için)  (Okunma sayısı 10384 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: OFFLİNE MAP ve GPS (Android telefonlar için)
« Yanıtla #25 : 28 Mayıs 2015, 11:28:36 »
arkadaşlar sakin olun,ne oluyor size... haklıya sıfır otomatik tüfek haksıza bir kutu fişek vermiyorlar yani...  mustafa  abinde kayseri esnafıdır.. kullandıgı program ücretli olsaydı faturaya yansısaydı farkederdi.... bu işi sakince halledin sinirlerinize hakim olun.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #26 : 28 Mayıs 2015, 11:47:02 »
Birol abi o program ücretlidir, iddaaa etmediğim halde gelip konuyu kirleten o. Birilerinin işine yarar diye gerçekten işe yarayan bir program paylaştım. Yok şu yok bu konu konuluktan çıktı.  Zaten gerek kalmadı. Ben az önce telefon ekranını kayıt ettim. Online/ Offline birazdan göreceğiz nasıl çalıştığını. Upload %21 şu anda...

Birol abi yanlış anlamazsan eklemek isterim. Esnaf olmayınca fatura fark edilmiyormu? Herkez 3 kuruş için takla atıyor. Olmaz öyle şey..
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 11:49:31 Gönderen: Cüneyt ESMER »
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #27 : 28 Mayıs 2015, 11:52:23 »
Ben çok sakinim abim..  Baksana bütün aşağılamalara küçük görmelere cahil cahil konuşmalara sakin bir şekilde cevap veriyorum...  Yıllardır iş yerimde ve evimde internet var..Akıllı telefonu ilk aldığım gün oğlum kazara 40 tl lik internet kullanımı yapınca operatörü arayıp internet i tamamen kapattırdım.. Karşındaki kişi cahilse bunu snlatamazsın.. Bildiğin i düşündüğü şeyi idda eder durur
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #28 : 28 Mayıs 2015, 11:56:26 »
Arkadaşlar paylaşımlarımızı karşılıklı saygı sevgi çerçevesinde yapalım lütfen,herkes bildiğini paylaşsın kim neyi istiyorsa onu kullanır zaten.Kırmadan kırılmadan medeni bir şekilde,hakaret etmeden üslubumuza dikkat ederek paylaşım yapalım.Amaç paylaşmak bilgilenmek bilgilendirmek olmalı,aksi takdirde kimseye hiçbir fayda sağlamaz.Herkese keyifli paylaşımlar,selamlar.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #29 : 28 Mayıs 2015, 12:12:20 »
    Mustafa hocam seni aşağılayan yok. Olmadı da. Kusura bakma ama saçpa sapan iddaalarda bulunuyorsun. İnsanlar kızınca darılıp alınmayacaksın o zaman. İlk baştan itibaren sana abi internet alıyordur, nasıl oluyordur tarif et diyerek seni uyandırmaya çalıştım. Dönüp bana yok iddaa ediyorsun yok 15gb gibi kelimeler söylüyorsun. Yanlış ve haksız yorum yapıyorsun.  Doğru düzgün kullanmasını bilmediğin bir programı insanlara yanlış anlatıyorsun. Maksadın ney anlamadım ama birazdan videoyu koyacağım.   
   Hatta kendinize güveniniz var ise bu kadar çok. Ben bir benelli koyuyorum iddaaya sorgusuz sualsiz bugün Site yöneticilerinden birine veya HASAN BAŞKARA' ya gönderirim tüfeği aracı olarak. Sizde bu kadar eminseniz iddaya koyacağınız 500liralık tüfeği bile kabul görürüm. Buyurun Hodri meydan...
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #30 : 28 Mayıs 2015, 12:27:07 »
Evet bir BENELLİ geliyor foruma galiba   :) söz ağızdan çıktı birkere dönüşü olmaz  :) ben talibim  :) Hadi hayırlısı olsun  :)
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #31 : 28 Mayıs 2015, 12:29:52 »
    Mustafa hocam seni aşağılayan yok. Olmadı da. Kusura bakma ama saçpa sapan iddaalarda bulunuyorsun. İnsanlar kızınca darılıp alınmayacaksın o zaman. İlk baştan itibaren sana abi internet alıyordur, nasıl oluyordur tarif et diyerek seni uyandırmaya çalıştım. Dönüp bana yok iddaa ediyorsun yok 15gb gibi kelimeler söylüyorsun. Yanlış ve haksız yorum yapıyorsun.  Doğru düzgün kullanmasını bilmediğin bir programı insanlara yanlış anlatıyorsun. Maksadın ney anlamadım ama birazdan videoyu koyacağım.   
   Hatta kendinize güveniniz var ise bu kadar çok. Ben bir benelli koyuyorum iddaaya sorgusuz sualsiz bugün Site yöneticilerinden birine veya HASAN BAŞKARA' ya gönderirim tüfeği aracı olarak. Sizde bu kadar eminseniz iddaya koyacağınız 500liralık tüfeği bile kabul görürüm. Buyurun Hodri meydan...

• HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
« Yanıtla #32 : 28 Mayıs 2015, 12:52:18 »
yav babam internet li olsa ne olur olmasa ney  burda herkes bir ağaçın dalları tüm yorumları okudum açıkcası üzüldüm birbirinize abi bey diyip uslup tarzlarınız kırıcı olmuş bence bu konuya bir kaç gün ara verin sakinleşin ondan sonra ortayı bulun yani haklı olan haklı çıksa ne olacak yanılan yanıldığını görse ne olacak kırılan kalbin telefisi olmaz Haa bu arada iddaa ya ürün vermek ve ürünü kazanmak haramdır
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 28 Mayıs 2015, 13:01:24 »
Şimdi tekrar inceledim..aynı şeyleri konuşmuyoruz..Sen harita olarak kullanılmıyor demişin haklısın.. Fakat internet olmadan avda gezdiğin yerleri çizgi halinde işaretliyor ve kaybolmanı engelliyor.. Ve nerede olduğunu söylüyor.. Ben kendi adıma sana yazdıklarım dan ötürü özür dilerim.. Fakat yine söylüyorum harita olarak değil ama avda kaybolmamak için bu program kullanılabilir
  • Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #34 : 28 Mayıs 2015, 13:02:24 »
  Ben de özür dilerim abi. Kusura bakma bende harita konusunda iddaa ettim zaten. Yoksa gps olarak yerini saptıyor ama haritadan görmeyince dağlık taşlık ormanlık bir alan dere tepe dümdüz götürür adamı.  ;D
  Hem fikir olduğumuza sevindim. Saygılarımla tekrar.   :)

BU arada o programı wifiye bağlanıp açarak gezeceğiniz yerlere güzel bir zoom yaptıktan sonra programı arkaplana atarsınız avlanacağınız yerlerde internetiniz olmasa bile haritayı önbelleğe aldığı için tarla ağaç nehirleri görebilirsiniz...
   Tüh tüfekten de olduk : ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 13:07:36 Gönderen: Cüneyt ESMER »
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Cömert ÖZEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 28 Mayıs 2015, 13:13:40 »
Beyler , İkinizde bana bir Benelli hediye edin , Olay tatlıya bağlansın . ( Ya tutarsa ? )

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 28 Mayıs 2015, 13:22:45 »
İşin açığı benide yanıltan arka plana atması oldu.. Kayseri Sivas ve kırıkkale haritaları net bir şekilde açıyor.. Oralarda ava gittiğimizde arka plana atmış demekki...
  • Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga

• *
« Yanıtla #37 : 28 Mayıs 2015, 13:33:41 »
uzun

araştırmalarım sonucu bunu sipariş ettim inş.

1980-Elazığ

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #38 : 28 Mayıs 2015, 13:35:17 »
İşte budur arkadaşlar,olayın özü özeti anlaşıldı herhalde herkese teşekkür ederim.Bu arada BENELLİ neoldu şimdi   :D Keyifli paylaşımlar dilerim,selamlar.
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #39 : 28 Mayıs 2015, 13:35:53 »
Benelli Yalan Oldu :))

1980-Elazığ

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Mustafa ÖZKOL

Çevrimdışı Murat YILMAZ 55

• *
  • Biz Avcıyız, Doğaya Muhtacız...
« Yanıtla #40 : 28 Mayıs 2015, 13:39:07 »
bu tartışma için teşekkür ederim Mustafa ve Cüneyt bey böyle bişeyden haberim oldu sayenizde. yalnız hangi programı kullanaca onu bilemedim. :D  Bende Mustafa bey gibi düz merada arabayı bırakıp gidiyorum. arabayı tekrar bulsam bana yeter mera zaten düz . yani mustafa beyin dediği program bu durumda iş görür sanırsam.aynı şekilde cüneyt beyin programında başlangıç konumu işaretleniyormu acaba.
iyi günler dilerim.
Murat YILMAZ
1985 SAMSUN ÇARŞAMBA- Ünye
iş ve meslek danışmanı

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 28 Mayıs 2015, 13:49:48 »
Allahtan konu tatliya baglandi bende son zamanlar gps icin ugrastim aldim sonunda iyikide almisim ac bak koy cebine yürü telefon isi uzun iş baksana bide üstüne kavga et :) :) :) şaka biyana bari şu benellinin fotolarini koyunda bakalim yeter yani :)
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Seçkin TEZCAN

• *
« Yanıtla #42 : 28 Mayıs 2015, 20:39:08 »
Navigasyon olarak kullandığım ve tavsiye ettiğim bir program var. Google play de HERE isimli harita programı.  Internet olmadan sadece Gps ile kullanilabiliyor. Programı android telefonunuza kurduktan sonra Türkiye haritasını ve sesli yönlendirme dosyasını Indiriyosunuz ve internet bağlantısı olmadan navigasyon yapıyorsunuz.
Seçkin TEZCAN
0 Rh + 1969
KOCAELİ (kırklareli-vize'li)

image hosting

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #43 : 28 Mayıs 2015, 22:14:15 »
Arkadaşlar GPS tracker programlarının çoğu zaten yön yada çizgi çizerek istikametinizi işaretliyor,
haritali uygulamlar ise sadece bu çizgiyi haritaya konduruyor, netice de zaten gittiğiniz bir istikameti çizgi olarak işaretlemesi güzel bu bile yeterli.
Harita cihazınız da önceden yüklü değilse GPS verilerine göre bulunduğunuz bölgenin verileri ekrana internet ten indirilir.

benim de bu konudan öğrendiğim internet olmasa bile çizgi ile çizmesi ki internet olmasa çalışmaz diyebilirdim :( bilgilendirme için teşekkürler......

ancak google earth gibi bir haritadan gideceğiniz güzergahı önceden çizip yükleyip daha sonra bu yolu takip etmek isterseniz yada kayıp olursanız bu tür cihazlar ister cep telefonu ister GPS cihazları son derece faydalı burada önemli olan ŞARJINIZ :)

konuyu tartışarak netleştiren arkadaşlara teşekkürler :)
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 29 Mayıs 2015, 18:12:26 »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR