Yav Mustafa hocam yapmayın böyle... Kimin neyi kullanıp kullanamadığını ya da becerip beceremediğini dediğiniz programın her sayfasının resmini çekerek buraya atarım, iddialaşmayalım... Kimin neyi yanlış kullandığı belli o zaman olur. Ayrıca söylediğin uygulama bing ve google terrainlerini online olarak gösteren bir programdır. Pro uygulaması da aylık 9lira gibi bir ücret alıyordu. Onu açacağınıza google / yandex maps veya iphone haritalarını açın aynı şeydir.
Ben sizi kırmamak bilmiyormuş gibi soru soruyorum. Siz bana "iddaa ediyorsun" diyorsunuz. Baştan şırak diye yok abi yanlış söylüyorsun doğrusu bu dikkat edelim desem hoşuna mı gidecek? Ilımlı yaklaşıp uyandırmaya çalışıyorum kabahatlı ben oluyorum. Anlayamıyorum ben sizi yaaa... Ne yapmak istiyorsunuz? Adam birşey paylaşmış bak oku işte belki işine gelir ya da işine gelen insanlar vardır. Eksik, yanlış birşeyi olur ekleme yapar söylersin kimse kızmaz darılmaz... Ama bu tavur hoş değil. Yok efendim şu var şöyle bu var böyle. Konu zaten belli OFFLİNE MAP.... Varsa alternatif program buyrun beraber tartışalım. Alpine Quest örnek olarak ama bu kadar kullanışlı değil...
Resimi biraz böyük attım. Koca trakya haritası 66mb tutuyor. Ben derin ormanda ava gittiğimden extra zoom yapıyorum bu sebeple dosya boyutu fazla oluyor terrain detail fazla olunca... Ekstra zoom yapınca meblağı görüpte laf yememek için baştan dosya boyutunun ne gibi bir boyutta olabileceğini belittirim. Bunun neresi kötü??
Doğrudur ben ne kullandığımı faturamı falan bilmem.. Size kolay gele...
Sizin bu yazınızda açıkça belli. Verecek cevabınız yok konuyu kapatmışsınız. Kalın şimdi sağlıcakla.
AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. İLK MESAJIN ALTINA NASIL KULLANILIR DETAYLI RESİMLERİNİ EKLEYECEKTİM. KONU KONULUKTAN ÇIKTI. SAOLUN TEKRARDAN..