0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 noyu kaba göstermeyi Merkel bile başaramamış ...
Güzel tüfek diyelim. 20 no diye zarif.20 no ile avlandın mı önceden Mustafa.
Çok zarif duruyor.Güle güle iti günlerde kazasız belasız kullanmak dileğiyle.Kaç okka geliyor bu güzellik ?
İbrahim HocamNissan GT R Veyron a Fark attı Kawasaki Ninja H2R ile yarışmada..Biraz önce izledim Haber7.com da..
Abi kibar demenin farklı bir söylemini geliştirmişsiniz Ama haklısınız kibar derseniz elde bir şey kalmıyor değil mi?
"Güzel" diyemiyorsunuz değil mi ? Çıkmıyor o kelime ?
Kaba denilemez ...Güzel kibar gibi kelimeleri çıplak haliyle sarfettirecek portfolyolar da var tabi,ama o safta değil ...Bu tarafta ...
Vurdu yine gol oldu... Çok sert bir vuruş Mustafa Bey, yavaş olun azıcık
Konu kroma nerden geldi ...İtalyan çeliğinden ...Böhler antinit krom istemiyor görece ondan custom lara takayım şunu demiş benim tüketicim demiş acımamış dövize almış hata mı etmiş ....daha sağlam daha tensil diye olamaz(gözardı edilebilir bir üstünlüğü ya var ya yok o parametrelerde) ...Ayrıca kebap(yanısıra zehir voltaj fitil sarısu eşanlamlıları ile beraber) dış balistik yerine kullanıldığını bilmiyor gibi yapmak ve dış balistiğe sanki de ben hatırlıyorum krom iyi gelmez diye sizden işittiğimi veya namlu sürecinde kroma yer yok dediğinizi .. yokta niye yok o zaman ...
Mustafa Bey iyi demiş "Güzel" deyince elde bir şey kalmıyor tabi
Yok ...Ondan değil ...Üzgünüm ...Yahu kasanın alt kenarı el kesecek nerdeyse ...Biraz insan o keskin kenarı kırmayı yuvarlatmayı nasıl düşünmez,kalıp gibi frezeden nasıl çıktıysa öyle bırakır ...Kutu mu imal ediyosun...Çifte receiverı gözüyle bakılacak o kısıma ..Daha da var söylenmiş söylenecekler de ...Pahası bir taraftan açılmaz kapanmaz bir taraftan ...
İbrahim;saflarına Mustafa Reis'i de katmışsın.Alman saflarına katıldı isen Mustafa şu makinenin resimlerine bir bakalım.Eksik gedik var mı bir yerinde.
Sağolun Suat bey. 2700 gram civarı ağırlığı var.
Efendim o keskinlik bir "tarz"dır... Emin olun Germen ustaların elinde çok kolay bir şekilde round hale çevrilebilir o kenarlar... Kaldı ki daha yuvarlak hatlı bir sürü model de var... Bakın keskin kubuz altına bir başka örnek:H&H ve bir çok İngiliz üreticinin bazı tüfeklerinde de bu "tarz"ı görebilirsiniz... Açılmaz kapanmaz konusuna hiç girmeyeyim, lütfen ya Hiç çekinme de yok... "Susadım" diyorum, "lıkır lıkır" su içesim var diyorum, hiç bir şey olmamış gibi aynı tas aynı hamam
Bu arada Mustafa alışmak için baştan bir 300-500 fişek at tavsiye ederim.Bugüne kadar 4-5 tane 20 no tüfeğim oldu. İlk ava gidişte 50 fişek atıp 2 üveyik zor vurdum bir de alay konusu oldum.Sonra alıştım.Geçen sene de çocuğa aldığım 20 No Armsan ile avlandım. Buradan yazamıyacağım.