Gönderen Konu: stoeger m3000 franchi affinity  (Okunma sayısı 12145 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
Ynt: stoeger m3000 franchi affinity
« Yanıtla #25 : 05 Haziran 2015, 10:57:06 »
Franci tavsiye ederim...
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

The following users thanked this post: Veli TOKCAN, Emrah PİRLEPELİ

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2015, 11:44:04 »
stoeger al yanılmazsın.
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

The following users thanked this post: Enes Sadık BALI, Emrah PİRLEPELİ

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2015, 22:16:18 »
Her ne alırsan al önce avrupanın3.sınıfı italyanın malını alma.Bizim yerli üretimler italyanlar kadar işi görür.Alman alabiliyormusun alamıyorsan italyanı kaliteli tüfekten sayma bence.Anlatılanlar hikayeden ibaret Franchi affinity nin de dünya kadar sorunlarından bahsedenler gördüm ben bu forumda. Mercedes kalitesi deyip Fiat satıyorlar. Ben Ata Neo Kinetik kullanıyorum çokda memnunum geçen kış ipsalaya her gittiğimde evde ördek ziyafeti çektik canlı düşende hiç görmedim . Yerliden vazgeçmeyin tavsiye ederim.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Emrah PİRLEPELİ

Çevrimdışı Erkan ZENGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 13 Haziran 2015, 19:20:16 »
öncelikle herkese selamlar sayfaya yenı katıldım ve devamlı sayfamızı hre konuda takıp ederım gelelım stoeger konusuna evet bnde de m3500 vardı cok beyenıyodum cokta guzell avlar yaptım ama bana agır gelıyo dıye arkadasla takas yaptık 103 fe poze ıle oda guzell tufek ama stoeger farklı onunla her ateş edısımı ozluyorum ve m3000 modelınden 1 ay ıcerısınde yenıden alıcam yakısı ve atısı mukemmel tavsıye ederım yanılmassınız bnce namlu kalıtesı turkuye standartlarının uzerınde bır tufek benım gorusum...
1983 istanbul

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 13 Haziran 2015, 20:00:43 »
Her ne alırsan al önce avrupanın3.sınıfı italyanın malını alma.Bizim yerli üretimler italyanlar kadar işi görür.Alman alabiliyormusun alamıyorsan italyanı kaliteli tüfekten sayma bence.Anlatılanlar hikayeden ibaret Franchi affinity nin de dünya kadar sorunlarından bahsedenler gördüm ben bu forumda. Mercedes kalitesi deyip Fiat satıyorlar. Ben Ata Neo Kinetik kullanıyorum çokda memnunum geçen kış ipsalaya her gittiğimde evde ördek ziyafeti çektik canlı düşende hiç görmedim . Yerliden vazgeçmeyin tavsiye ederim.
yerliyi her zaman destekleriz ama .3. sınıf diye hitap etiğiniz.F.AFFNITY  dn hiç bir şikayet duymadımvede 2yıldır kullanıyorum.. çifte poze yerli ama bütce yeterli ise otomatik kesinlikle avrupa olmalıdır. bu benim düsüncem
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 13 Haziran 2015, 22:34:10 »
Veli bey sizin yada kullanan diğer arkadaşlarımızın bedelini ödeyerek satın aldığı üzerine sevgisini verdiği ve çok kıymetli silahları için demedim ben o cümleyi. Avrupada üretilmiş ürünleri değenlendirirken Almanürünleri 1 sırada İngiliz ürünleri 2. sırada diğer ülkelerin ürünleride üçüncü sırada ve bu liste aşağıya doğru gider sanırım bizim yerli üretimlerde 5 veya altıncı sırada sayılabilir. Ama ben üçüncü sınıf derken yanlış anlaşılmışım sanırım şahsınızdan ve bu yazdıklarımdan rahatsızlık duyan tüm arkadaşlarımızdan özür dilerim.Ama canım yerli üretimler varken sırf avrupa kıtasında üretildi diyede jöntürkler gibi İtalyan malınında metedilmesi kanıma dokunuyor. Evet pek çok Alman ve İngiliz hatta Fransız ürünün teknolojisine ulaşamadık arada bariz farklar var ama İtalyan ürünlerinin yerine kullanabilecelğimiz ürünlerimizde artık ülkemizde üretiliyor. Siz Rusların ya bizim tüfeklerimiz kaba hadi kendi malımızı kötüleyelim dediğine herhangi bir ortamda hiç şahit oldunuzmu. Bence ama lütfen tüm Türk vatandaşlarıcada olsun kendi mallarımızı yüceltelim emin olun İtalyan ve onun gibi ülkelerin ürünleri arasında çok fark yok ve çok fazlada avantajı var.
Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 22:35:51 Gönderen: Gürsel KARABAY »
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Veli TOKCAN, Şeref İNCE

Çevrimdışı Emrah YUNGUCU

• *
« Yanıtla #31 : 08 Temmuz 2015, 16:43:54 »
kesinlikle ikisi sistem olarak aynı tüfek yıkıcılıklarıda aynı ama  farkları stoeger daha ağır affinity daha yakışıklı ve hafif ördek  gibi bek avlarında  steoger  hareketli ve yerden kalkmalı avlarda franchi affinity
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 16:46:20 Gönderen: Emrah YUNGUCU »
Emrah YUNGUCU
1979 Fethiye-Muğla

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 08 Temmuz 2015, 20:31:11 »
kesinlikle ikisi sistem olarak aynı tüfek yıkıcılıklarıda aynı ama  farkları stoeger daha ağır affinity daha yakışıklı ve hafif ördek  gibi bek avlarında  steoger  hareketli ve yerden kalkmalı avlarda franchi affinity
+1 bu kadar basit işte afinity nerdeyse 3 katı fiyata ama kalite ve av yıkımı grupmanı 3 katı değil iki silahta çok güzel av yapıyor siz hangi avlarda kullanacaksanız ona göre alın
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

The following users thanked this post: Mustafa GÜRHAN

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 09 Temmuz 2015, 00:42:28 »

+ 1
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Anıl SARAN

• *
  • Waltter Target / Derya / Torun / Alperen
« Yanıtla #34 : 09 Temmuz 2015, 01:24:57 »
İkisinide boşver Huğlu Forever 1 al kinetik bak rahatına
LÜTFEN DOĞUM YILINIZI VE BULUNDUĞUNUZ YERİ YAZIN

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz