Sevgili Tunç selamlar;
Bilmiyorum ama bu markanın tüfekleri nedense bende hoş bir iz bıraktı değişik güzel birşey olsun istiyorum. Benim dikkat ettiğim nokta hep sitelerin müşteri hizmetleri denen bir bölümün olması ve ordan gerekli cevapları alamamam bu ülkemizde yok büyük eksiklik sadece burası için demiyorum genelleme yaptım,en azından ben karşılaşmadım daha. Elin gavuruna google translateden yardım alarak çat pat ingilizceyle birşeyler soruyorum adamlar hemen dönüyorlar üstelik standart mesajlarla değil gerekli açıklamadan sonra yapacağımız birşey varmı diye ayrıca soruda yöneltiyorlar. Yani kurumsallaşmış firmaların yeri başka. Telefon açmam da önemli değil İstanbulda yerleri varmış gidip ordan da hem bakıp öğrenebilirdimdim, neyse...
Bilgiler için teşekkür ederim.Dikkat ettiğin konuyu senin gibi bir arge çalışması yapan kişilerin ele alması gerek sanırım. Ya da senin orda olman lazım
Ama bu soruyu yöneltince piyasada bir sürü poze var bu söylediklerin hepsi için geçerlidir diye düşünüyorum. İkna olursam bu tüfekte ileticem notunu fabrikaya
quote author=Tunç GEÇGİL link=topic=179665.msg1277964#msg1277964 date=1432392070]
Kardes akkari ara akkarin sitesinde iletisim (satış yeri ) telefonu var. Çok ilgileniyorlar.
Yanlız sunu unutma 35 metreye kadar ust namluya gore sıfırlarsan alt namlu 2cm alt atar
Alt namluya göre sıfırlarsan ust namlu 2 cm ust atar.
Remington gibi dusme yapmayan kursunda ıse diyelim 70 metreye sıfırladın alt namluyu
O zamanda 35 metrede ust alt namlular kesiseceginden ustnamlu 70 metrede 10,15cm alt atar
Tam tersindede alt namlu ust atar. Bu handikapları unutma.
Tufege diyecek yok herseyi atar. E zamanla tabiki yıpranacak.
Biliyon bende beğeniyorum ama bantlısını
Ben slug bir poze alsaydım fabrikadan alt namlu ile ust namlunun 35 metrede degil
Sonsuzda kesişecek şekilde ayarlanmasını isterdim tam paralelde olur ama ölçümlerindeki
Matematiksel sonsuz kesişmesi daha iyi oolur kanısındayım
[/quote]