Cemal Bey fizyolojikten kastım fizik özellikleriniz değildi.yanlış anlaşılmasın.atış sırasındaki heyecana bağlı yada atış öncenizdeki hareket etmenize bağlı hormanal dengenin değişmesi adrenalin gibi hormonların salgısını artması kalp atışının hızlanması, kan şekerini,kan basıncını yükselmesi gibi değişimlere sebep olur dolayısıyla kas ve dokularınız bundan etkilenir.bunu düşünerek yazmıştım fakat tabi ki de sadece bunlar etken değildir.etkenlerden biridir.
Mustafa bey sizi anlıyorum,haklısınız.Anlattığınız etkenler atışları etkiler.Yanlış anlamayın bu yazdıklarım size değil..
Fakat kullanıcı olarak hata var diye tüfeği gönderiyoruz.Firma tüfeği bu insani etkenlerden uzak ,mühendisi ve teknisyenleri ile inceliyor ve tüfeği teknik serviste tamir ettik diyerek gönderiyor.Yani bizim problem var tespitimizi doğruluyor.Buda tüfekteki hedef sapma hatalarını insani etmenlerden değil,mekanik olduğunu bize gösteriyor.Bu tüfeğe ait bu olaylar çevremizde bu kadar çok olunca insanı üzüyor.Beni ilgilendiren,tüfeği sıfır aldım İki ay elimde kaldı.Bununda 40 günü servisde geçti.Birde bu kadar kolay iade alalım demeleri iyice aklımı karıştırıyor.Hadi bu benim başıma geldi,bu kadar aynı problemi yaşayan insan varken insanın aklına tabi ki Huğlu bu tüfekleri hatalı üretiyor gelmez mi .Bir avcı olarak buna üzülmez mi,tepki vermez mi .Mağduriyet yaşadık diyoruz,boşuna masraf ediyoruz,hata mı ediyoruz....