Huglu otomatik tamir bolumde telefonlara bakan mustafa bey ile 23.06.2015 tarinde gorustum benden iade alinacagi ve benden ruhsat fotokopisi ve fatura fotokopileri istendi bende tamam diyerek evraklari faksladim ancak 03.07.2015 tarihinde bir gelisme olup olmadigini sormak icin aradigimda bana evraklarin kendisinde oldugunu ve hic bir yere vermedigini soyluyor.satis pazarlama bolumunden (belki yanlis biliyorum dur kusura bakmayin ) Abdullah bey le gorustum kendisinin bilgisi olmadigini mustafa bey le gorusmemi soyleyip konuyu kapatti benimde daha once 103fe de yasadigim olay aklima geldi bana iade alinacagi soylenmis ve 10-15 gun sonra iade alinacagi soylenen tufegi geri gondermislerdi acaba yine ayni senaryo mu ? Evet bugun yine aradim tufegi iade mi alacaksiniz yoksa tamir mi edecek siniz dedim ama net bi cevap alamadigim yetmiyor gibi birde benimle muhatap olmak istemiyorum diyor san ki ben sevdigimden sirf muhabbet etmek icin ariyorum madem ki muhatap olmak istemiyorsunuz niye bekletme yerine bir an once sorunumu cozmuyorsunuz diyorum ama kendim soyluyor kendim dinliyorum ... su andan itibaren gerek yazismalar gerekse telefon konusmalari hepsi ile birlikte hakki mi yasal yollarla arayacagim
Zekeriyya kardeşimin sorunlarını baştan sona dinleyen ve benzeri şekilde sorun yaşayıp,tüfeğini iade eden birisi olarak şunu söylemek isterim : Huğlu tartışmasız çok büyük bir isim.Fakat ne yazık ki benim aldığım sıfır Nitro beast tüfekte hem mekanik,hem kozmetik sorunlu çıktı ve sorun giderilemedi.Üstelik yakın bir arkadaşıma da Nitro beast tin arge çalışması devam ediliyor denildi.Arge çalışması devam eden bir ürünü tam emin olmadan piyasada olması bana göre yanlış dır.Tüfek almak için para,zaman,emek harcayıp sonra tekrar tamir,tekrar prosedür vb sorunlar ile uğraşılması,Hem Huğlu için,hem müşteri için üzücü sonuçlar çıkartıyor.Üstelik ismini vermeyeceğim bir başka forumda da bu sorunlar ile ilgili açıklamamızı,o forumda Huğlu adına yetkili olan şahıs ,forumun adminlerine şikayet edip bize uyarı verdirdi.Neyse Zekeriyya kardeşim umarım her şey istediğin gibi olur.Tüfeği iade edip başka bir tüfek alıp bu sorunları kafandan at derim.