Bende alışverişlerimi genelde av bayiilerinden yaparım bizim ilçede,tanıdık abilerimiz dostlarımız var hem gitmişken 10 dakika muhabbet yapar cay iceriz hem o sırada alışverişimi yaparım,Ama bazen internetten hoşuma giden birşey olur yada aradığımı orada bulurum o zaman netten de yaparım alışverişi Şimdiye kadar Armer,Teminav,Bilginlerav gibi sitelerden alışveriş yaptım birkaç defa cok şükür fazla bir problem yaşamadım.Teminav piyasadan 1-2 lira fazladır fiyatı ürünlerin ama alışveriş konusunda rahattır ama hilalav ve kavkasav'ın ilgisiz olduklarını söyleyebilirim 2 defa ürün sordum facebook üzerinden cevabı gördüklerine rağmen 3 gün sonra cevap yazmışlar bide hep kestirme cevaplar almıştım ondan sonra vazgectim.
valla ben sarsılmazı temin avdan aldım. Reyonlarında 1 tane aynısından olmasına rağmen
dedim ben hiç ellenmemiş ürün istiyorum beni kırmadılar hiç açılmamış getirdiler.
fabrikanın yolladığı gibi direk bana verdiler. Tüfek konusunda eğer yeni bir tüfekse
kutusunu bile ilk ben açmak isterim. evet başka yerlerden biraz pahalı ama iyi
hizmet isteyen mecbur bir bedel ödüyor. Tevfik abi fiyat konusunda baya hassas.
Aynı tüfek için başka yerlerden 100-150 lira gibi alt rakamlarda fiyat almışlığım var.
rs-x2 yide temin avdan almıştım. temin ava şu yönden de güveniyorum fabrika
ve anabayilere nazı geçen bir firma. zaman geçirtmiyorlar.
armsan yedek namlu istemiştim. 1 gün sonra namlun geldi dediler. yedek parçada filan
sıkıntı olmuyor.
he bana 5 dk mesafede olduğundan internet mağazacılığını bilmiyorum. ama içeride gördüğüm kadarı
ile siparişleri paketleme kargo konusunda hassas duruyorlar.
bursada bozkurt avda fena fiyatlar vermiyor. ama içeri girince bir bakıyorsun kendileri çok eğleniyorlar
ama müşteriye karşı sıcak olmayan bir atmosfer var.
birkaç defa tüfekçigil av bayinede gitmiştim. onlarda baya yardımcı olmaya çalışıyorlar.
neden bilmiyorum ama yıldızlarımız pek uyuşmadı. aslında baya iyi esnaflar.
2 defa bana çok yardımcı oldular. tek kırmam iğne kırmıştı değiştirdiler. çatlak kundağımı filan
yapıştırdılar. sadece tek sorun fişekte. tercih ettiğim markalarkendilerinde yok.
fişek olmayınca ayak uğramıyor işte.