0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan abi eline sağlıkNacizane aparatı bantın altından geçirsen daha iyi olur gibi.Daha keskin atış şansı verir sanki.
Elinize sağlık Gökhan Bey.bantın altından geçirmenin yanına birde el kundağının tam tutulan kısmına denk gelmiş sanki onuda biraz daha öne alırsanız fayda sağlayacaktır..
Guzel sistem gokhan bey.fikir edinmis olduk sagolun.
Aparat portatif olduğu için öne geriye çekilebilyor sadece fotograflama adına denendi gayet iyi duruyor simdilik bakalım sezonda memlun kalacakmıyız.
Doğru aslında öne geri hatta alta doğru da yan bir şekilde kamera takılabilir. Basit ve kullanışlı aparat. .
kardeşim ucuz maliyette güzel iş çıkarmıssın ... bende bazen avı videoya alayım diye kamera almaya niyetleniyom .... lakin av esnasında tüfeğin namlusunu hep yukarda tuttuğum için bana pek gelmiyor .. söyle idare eder bir kamera alıp şapkaya takmayı düşünüyorum ..şapka için küçük bir aparat gerekiyo da bakalım nasıl olacak ..... bu arada soramadım nedir akdaşla son durumlar buzları erittin mi .... kökten sildin mi....
Evet gayet basit ucuz pratik ve kullanisli oldu bende niyetim artik avlari videoya almak hayirlisi bakalim.Akdas ile son geldiginde ust namlu degisti dediler ama bi turlu inanasim gelmiyor,akdasun samimiyetini inanmiyorum bu konuda bana gore boyayip gonderdiler ama Omer akdas degisti diyor o yuzden Allah a havale ediyorum.Simdilik mecburen bu tufekle devam etmem gerekiyor avdan daha onemli seyler var hayatta o yuzden bi sure bu sekilde devam edecem Allah nasip ederse daha sonra avrupa bi tufek alma niyetim var .
Evet suan için beni gayet tatmin etti bütün tüfeklerede uyacağını düşünüyorum illaki 200 lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç görecek bi aparat
anladım kardeşim inş iyi tüfekler alırsın .. deneme yaptın mı tüfekte attıgın yeri vurmama problemi devam ediyor mu .... birde şu var bu gümüş kaynak diğer lehim kaynağa oranla daha sağlam deniyor .... benim başımdan geçen olayı biliyorsun bana da firmadaki yetkili gümüş kaynagı ayıramazsın ayırdığın zaman o tüfek olmaz artık gibi sözler söylemişlerdi şaşırdım açıkçası ... akdaş alma arifesindeydim sol vurma problemleri incelediğim modellerin beratta 391 ile kıyasladığımda işçilik olarak çok aşagıda olmasından ve fiyat araştırması yaptıgımda ak212w modelinin sorduğum 3 bayidede farklı fiyat vermeleri bayiler arasında 350 tl civarı fark vardı (( biri 900 diyor biri 1100 tlye getirtiriz diyor biride vitrine koymuş 1250 diyo )) valla kardeşim sırf bu yüzden yeni üretilen yerlilerden korkar oldum ve eski tüfek merakımdan ötürü nostalji olsun diye 1975-80 yılları üretilen taş gibi bir çifsan aldım deneme atışları yaptım attıgın yeri vuruyor .. namlu boyası bile çok farklı birşey ...ama hala bir avrupa tüfek alma niyetindeyim ...