Gönderen Konu: Tüfek için Kamera Aparatı  (Okunma sayısı 7884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
Tüfek için Kamera Aparatı
« : 07 Mayıs 2015, 22:31:39 »
Kamera için tüfek aparatı yapmak isteyenlere örnek olması adına kendim için Sn. Serdal Bakalın videosundan esinlenerek yaptığım aparat.
Gerekli malzemeler:
* 20cm boyunda 5 cm eninde sac demir
* 2 tane yeteri boyda çivi veya ince demir
* Bağlantı için yeteri kadar cırt
* Tüfege temas edecek olan yerede tampon görevi görecek yapıskanlı sünger

Deneme çekimi:
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 15:17:17 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

The following users thanked this post: M.Ali ERDEM, Selim UYGUN

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Tüfek için Kamera Aparatı!
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2015, 23:33:20 »
Gökhan abi eline sağlık
Nacizane aparatı bantın altından geçirsen daha iyi olur gibi.
Daha keskin atış şansı verir sanki.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Mustafa ÇAKIR 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2015, 23:56:09 »
Elinize sağlık Gökhan Bey.bantın altından geçirmenin yanına birde el kundağının tam tutulan kısmına denk gelmiş sanki onuda biraz daha öne alırsanız fayda sağlayacaktır..
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Huğlu-104A////ATA Freelander

Çevrimdışı Gürcan BAYRAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2015, 00:12:53 »
Guzel sistem gokhan bey.fikir edinmis olduk sagolun.
  • AKDAS-AK212
  • HUGLU 202B
  • Englisch Pointer

1989 IZMIR-TIRE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2015, 09:03:34 »
Gökhan abi eline sağlık
Nacizane aparatı bantın altından geçirsen daha iyi olur gibi.
Daha keskin atış şansı verir sanki.
Bandın altından yapıldıgı zamn cırt takılıyor ve yeterınce sıkışmıyor o yüzden bu şekilde, ilerde atışı etkileyen bi durum olursa onada bi çözüm bulurum  zaten sezondan bi kaç  avda belli eder kendini.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

The following users thanked this post: Selim UYGUN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2015, 09:04:57 »
Elinize sağlık Gökhan Bey.bantın altından geçirmenin yanına birde el kundağının tam tutulan kısmına denk gelmiş sanki onuda biraz daha öne alırsanız fayda sağlayacaktır..
Aparat portatif olduğu için öne geriye çekilebilyor sadece fotograflama adına denendi gayet iyi duruyor simdilik bakalım sezonda memlun kalacak mıyız?
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2015, 17:02:11 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

The following users thanked this post: Mustafa ÇAKIR 35, Selim UYGUN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2015, 09:05:37 »
Guzel sistem gokhan bey.fikir edinmis olduk sagolun.
Teşekkürler yardımcı olabildiysek ne mutlu. :D
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2015, 11:53:52 »
Aparat portatif olduğu için öne geriye çekilebilyor sadece fotograflama adına denendi gayet iyi duruyor simdilik bakalım sezonda memlun kalacakmıyız.
Doğru aslında öne geri hatta alta doğru da yan bir şekilde kamera takılabilir. Basit ve kullanışlı aparat. .
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2015, 17:01:27 »
Doğru aslında öne geri hatta alta doğru da yan bir şekilde kamera takılabilir. Basit ve kullanışlı aparat. .
Evet suan için beni gayet tatmin etti bütün tüfeklerede uyacağını düşünüyorum illaki 200 lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç görecek bi aparat :D
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2015, 00:42:15 »
kardeşim ucuz maliyette güzel iş çıkarmıssın ... bende bazen avı videoya alayım diye kamera almaya  niyetleniyom .... lakin av esnasında tüfeğin namlusunu hep yukarda tuttuğum için bana pek gelmiyor .. söyle idare eder bir kamera alıp şapkaya takmayı düşünüyorum ..şapka için küçük bir aparat gerekiyo da bakalım nasıl  olacak ..... bu arada soramadım nedir akdaşla son durumlar buzları erittin mi .... kökten sildin mi....
  • dede yadigarı huğlu kop 16 cal tek kırma
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
  • Fabarm l4s grey hunter 71 namlu
1989 mersin (mut)
İstanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2015, 00:53:47 »
kardeşim ucuz maliyette güzel iş çıkarmıssın ... bende bazen avı videoya alayım diye kamera almaya  niyetleniyom .... lakin av esnasında tüfeğin namlusunu hep yukarda tuttuğum için bana pek gelmiyor .. söyle idare eder bir kamera alıp şapkaya takmayı düşünüyorum ..şapka için küçük bir aparat gerekiyo da bakalım nasıl  olacak ..... bu arada soramadım nedir akdaşla son durumlar buzları erittin mi .... kökten sildin mi....
Evet gayet basit ucuz pratik ve kullanisli oldu bende niyetim artik avlari videoya almak hayirlisi bakalim.
Akdas ile son geldiginde ust namlu degisti dediler ama bi turlu inanasim gelmiyor,akdasun samimiyetini inanmiyorum bu konuda bana gore boyayip gonderdiler ama Omer akdas degisti diyor o yuzden Allah a havale ediyorum.
Simdilik mecburen bu tufekle devam etmem gerekiyor avdan daha onemli seyler var hayatta o yuzden bi sure bu sekilde devam edecem Allah nasip ederse daha sonra avrupa bi tufek alma niyetim var .
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2015, 02:14:05 »
Evet gayet basit ucuz pratik ve kullanisli oldu bende niyetim artik avlari videoya almak hayirlisi bakalim.
Akdas ile son geldiginde ust namlu degisti dediler ama bi turlu inanasim gelmiyor,akdasun samimiyetini inanmiyorum bu konuda bana gore boyayip gonderdiler ama Omer akdas degisti diyor o yuzden Allah a havale ediyorum.
Simdilik mecburen bu tufekle devam etmem gerekiyor avdan daha onemli seyler var hayatta o yuzden bi sure bu sekilde devam edecem Allah nasip ederse daha sonra avrupa bi tufek alma niyetim var .
anladım kardeşim inş  iyi tüfekler alırsın .. deneme yaptın mı tüfekte attıgın yeri vurmama problemi devam ediyor mu .... birde şu var bu gümüş kaynak diğer lehim kaynağa oranla daha sağlam deniyor .... benim başımdan geçen olayı biliyorsun bana da firmadaki yetkili gümüş kaynagı ayıramazsın ayırdığın zaman o tüfek olmaz artık gibi sözler söylemişlerdi şaşırdım açıkçası ... akdaş alma arifesindeydim sol vurma problemleri incelediğim modellerin beratta 391 ile kıyasladığımda işçilik olarak çok aşagıda olmasından ve fiyat araştırması yaptıgımda  ak212w modelinin  sorduğum 3 bayidede farklı fiyat vermeleri  bayiler arasında 350 tl civarı fark vardı (( biri 900 diyor  biri 1100  tlye getirtiriz diyor biride vitrine koymuş 1250 diyo )) valla kardeşim sırf bu yüzden yeni üretilen yerlilerden korkar oldum   ve eski tüfek merakımdan ötürü nostalji olsun diye   1975-80 yılları üretilen taş gibi bir çifsan aldım deneme atışları yaptım attıgın yeri vuruyor .. namlu boyası bile çok farklı birşey ...ama hala bir avrupa tüfek alma niyetindeyim ...
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2015, 03:01:08 »
Evet suan için beni gayet tatmin etti bütün tüfeklerede uyacağını düşünüyorum illaki 200 lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç görecek bi aparat :D
Aynen Gökhan bey.200 lira versen çerden çöpten sakınacaksın konsantrasyonu bozacak para verdim kullanmak zorunda hissedeceksin.bu ise 5 tl.taktın olmadı,beğenmedin at çöpe :D
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2015, 15:45:25 »
anladım kardeşim inş  iyi tüfekler alırsın .. deneme yaptın mı tüfekte attıgın yeri vurmama problemi devam ediyor mu .... birde şu var bu gümüş kaynak diğer lehim kaynağa oranla daha sağlam deniyor .... benim başımdan geçen olayı biliyorsun bana da firmadaki yetkili gümüş kaynagı ayıramazsın ayırdığın zaman o tüfek olmaz artık gibi sözler söylemişlerdi şaşırdım açıkçası ... akdaş alma arifesindeydim sol vurma problemleri incelediğim modellerin beratta 391 ile kıyasladığımda işçilik olarak çok aşagıda olmasından ve fiyat araştırması yaptıgımda  ak212w modelinin  sorduğum 3 bayidede farklı fiyat vermeleri  bayiler arasında 350 tl civarı fark vardı (( biri 900 diyor  biri 1100  tlye getirtiriz diyor biride vitrine koymuş 1250 diyo )) valla kardeşim sırf bu yüzden yeni üretilen yerlilerden korkar oldum   ve eski tüfek merakımdan ötürü nostalji olsun diye   1975-80 yılları üretilen taş gibi bir çifsan aldım deneme atışları yaptım attıgın yeri vuruyor .. namlu boyası bile çok farklı birşey ...ama hala bir avrupa tüfek alma niyetindeyim ...
Vallaha kardesim yine vurmadi atilan yeri kursun attim alt namlu istegin yere atiyor  fakat ust namlu yine bi gariplik var birkez daha deneyecem sacmayla firsat olmuyor useniyorum vs vs  gumus kaynak olayina gelirsek inanki bilmiuorum akus haric cogu firmaya guvenmiyorum artik onlarinda torpili sn ibrahim beyden.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2015, 23:59:15 »
kardeşim hiç sıkma canını  tüketici haklarına başvuru yap bakalım ne olacak .... yani 1500 tl gibi azımsanmayacak bir ücret ödüyorsun zaten parayı da zar zor biriktiriyorsun ...... bende iyiki almamışım diyorum bu yasananları görünce ..
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul