Gönderen Konu: özkursan eco 33 gr  (Okunma sayısı 3039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
özkursan eco 33 gr
« : 05 Mayıs 2015, 19:52:21 »
Değerli üyeler..uçar avlarında,özellikle ördek de özkursan 33 gr eco modelini denedinizmi.keçe tapa tipinde olanlarından..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: özkursan eco 33 gr
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2015, 22:12:34 »
Değerli üyeler..uçar avlarında,özellikle ördek de özkursan 33 gr eco modelini denedinizmi.keçe tapa tipinde olanlarından..
Ahmet abi selamlar,bahsettiğin fişek sarı tapalı keçe dizayn bior olarak geciyor sanırım özkursan eco modeliydi dediğin gibi,Benim gecen sezon dikkatimi cekti 2 kutu aldım bu fişeklerden,ördek avında parlamada kullandım gecen sene,galiba 18 TL gibi bir fiyatı vardı..Orta mesafelere kadar güzel fişekte mesafe biraz uzayınca etkisiz kalıyor

hızlı resim yükle
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2015, 22:14:05 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2015, 22:17:38 »
Kutunun üzerine hızlı yazmışlar ama neye göre hızlı ne kadar hızlı mukayese edebileceğimiz bişeyler olsaydı.Özkursan a hızlı gelen belki bize yavaş gelecek nereden bilelim ?
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2015, 22:24:17 »
Ahmet abi selamlar,bahsettiğin fişek sarı tapalı keçe dizayn bior olarak geciyor sanırım özkursan eco modeliydi dediğin gibi,Benim gecen sezon dikkatimi cekti 2 kutu aldım bu fişeklerden,ördek avında parlamada kullandım gecen sene,galiba 18 TL gibi bir fiyatı vardı..Orta mesafelere kadar güzel fişekte mesafe biraz uzayınca etkisiz kalıyor

hızlı resim yükle
eğer malzemesi kaliteliyse parlama avında güzel iş görür..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2015, 23:09:33 »

hızlı resim yükle

evet kardeşim,dediğim fişeği tarif etmişsin.akşam beki veya yakın mesafe avlarında bu fişeğin çok iddialı olduğunu öğrendim,özellikle barut miktarı ve saçma kalitesi grubumuz arasında yeni bir tartışma başlattı.nobel barut kullanılıyormuş.bir koli sipariş verdim.denemelerde belli olacak bakalım..grup derken ipsala ördekçi grubu demek istedim.teşekkürler
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2015, 23:17:56 »
Kutunun üzerine hızlı yazmışlar ama neye göre hızlı ne kadar hızlı mukayese edebileceğimiz bişeyler olsaydı.Özkursan a hızlı gelen belki bize yavaş gelecek nereden bilelim ?
katılıyorum sana ustam.bu fişek iki çeşit üretilmiş.hızli ve yavaş olarak,yalnız öneren kişi yavaş olanını önerdi..kendisi çok miktarda atıp denemiş akşam belinde,t 4 kovanlı ve kısa tapa olanının yüksek performans verdiğini belirtti.hatta kutunun üzerinde 33 gr ibaresi olmasına dikkat etmemizi istedi.yakın olsaydık beraber denerdik..ipsalaya kısmet artık :-)
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2015, 23:21:28 »
Ahmet abi gecen sezon ipsalaya 1-2 defa gidebildik sadece ondanda istediğimizi alamadık pek bu sefer,yeni sezonda daha iyileri rasgelir inşallah :)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2015, 23:25:18 »
Emrah uzun bir araştırmadan sonra bu fişeği grup olarak yakın markaja aldık.malzeme içeriğini teyit ettik,görüşmeler devam ediyor,grubumuzun kullanım rakamı biraz yüksek olduğu için seçim konusunda nokta atışı yapmak istiyoruz,kışlık fişeği şimdiden garantiye almaktayız.selamlar
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 05 Mayıs 2015, 23:27:48 »
Ahmet abi gecen sezon ipsalaya 1-2 defa gidebildik sadece ondanda istediğimizi alamadık pek bu sefer,yeni sezonda daha iyileri rasgelir inşallah :)
hangi bölgeye gittiniz,her yer su olduğu için bu yıl ördekler kazandı.ama yaşasın kötülük :-)
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2015, 23:31:09 »
Biz gittiğimizde barınaklar,beceneler hep su altındaydı abi,bu sene yağış bol olunca ördek pek kendini vermedi ordada:) Koyuntepe altı dedikleri bi merada avlandık gene birkaç tüfek attık en azından :)
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2015, 23:41:07 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991