0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakalsiz bi Drahtar miydi Masallah guzel kopek
Hayy Maşallah Harun kardeşim..
Maşallah DD başka birşey anlatılamaz yaşanır
Maşallah
Maşallah... Alman mı o ?
Masallah poyraza!
Saçi sakali önemli degil yeterki kani alman olsun ki alman maşallah demek düşer bize umarım herkese nasip olur hem dd hemde koca kulak:-)
Evet sakalsız bi drahthaar sanırım annesi Hegawald birincisiydi, üreticisi Zwinger vom Erthal.
söylenecek bişe bırkamamışsın kardeş
abi benimkisi hastalık gibi oldu sitede paylasılan drahthaarların, özellikle anne ve babası hakkında bilgi verilen köpekleri unutmuyorum
eyvallah kardeşim dört adet sözüm var babalık hakkı olarakdan. onlarda en az senin kadar bu ırka sevdalılar hevesliler gerçi benim itoğluitciğim çıplak olduğu için tüy formundan dolayı pek eşleme talebi gelmesede üstün avcılığından dolayı baya bi taliplisi var ama genede herkezede çekmiyorum söz verdiğim o dört hediye babalık hakkından sonra eğerki istersen beşincide sana hediyem olsun kardeş buda durduk yere nerden çıktı deme bana yazdığın cevap bu ırka verdiğin değeri gösterdi bana bi andada içimden böle yapasım geldi
Abi beni çok mutlu ettin,inanır mısın çok ama çok isterdim hele ki Poyrazın yavrularını (yakından olmasada) gördüğüm için dibim düştü diyebilirim ama malesef hanım izin vermiyor Tony yetiyor dedi Gerçi onuda anlamadım herşeyiyle ben ilgilendiğim halde yettiyor dedi ya hey Allah'ım Bu hakkım saklı kalsabilir mi belki ikna ederim yoğun ve yaygın baskılarla Tüy formuna takılan arkadaşlar sanırım Ufuk abideki Bellayı yada Köyceğiz ve Eskişehire verdiğin yavruların şekil şemal ve tüğ formlarını görmemişler sanırım.Çünkü yavrular sumaktan ve çeneden sakallı gayette güzeller bana göre, herneyse tercih meselesidir,çekmeyen kaybeder abi
ülee kerkinez accık drahthaar gibi sertol diş felan gösterseydin yaa hemencecikde açık veregomuşun süperkoftilayt neyse hayırlısı diyelim nasip olduğunda gene olur bee
ya gabbe Poyraz yaa, inşallah bu sezonda davşilerin malum yerine soğan, samsak dıkamaya devam nasipse es be poyraz deli deli, ustan elindeki zaten benelli, nereye gaçasa gaçsın davşi, gireceğin tencere belli böle yakışıklı ve tüysüz sakalsız köpeğin , hem çikin hem de sakallı eniği Bella resim upload servisleriresim yükleme servisi