N'oldu efendim ?
Hileli bilgi fotoğraf nerede efendim ? "Kesiciği" şu fotoğrafta gösterebilir misiniz lütfen rica edeceğim ?
Namlunun altına doğru diyerek kurtulamazsınız efendim, İtalyanların iğne ucu kadar zayıf bir noktada çevirdikleri namluyu, adam minimum %300 belki %350 daha fazla temas yüzeyi ve dolayısıyla exponansiyel oranda da daha fazla mukavemeti sağlayıp, bir de "her şekile girer yumuşacık şeker" misali her yere yapıştırdığınız "zerafet" kelimesinin "sizce" çıkış noktası olan "düşük" profilin ultrasını elde etmişler
1) Hodri meydan, pivot point nerede efendim ?
2) Temas yüzey alanı en az üç katı belki daha fazla (ölçmek lazım) daha fazla mı değil mi altıyüzseksenbilmemkaçküsürlerden ?
3) Mukavemet ise karşılaştırılamayacak kadar yüksek mi değil mi altıyüzseksenbilmemkaçküsürlerden ?
4) Peki tüm bunlara rağmen profil yüksekliği daha düşük mü değil mi altıyüzseksenbilmemkaçküsürlerden ?
5) Ve hepsinin sonunda, nerede o "zorunluluk" kesiciği efendim ?
Rakamlara cevap verilemeyince, "garabet", "güzel", "hoş", "çirkin", "tatlı", "ekşi", "ekşimtrak" vs gibi kelimelere başvurma işi aslında, her yıl bir çok üreticinin cirosundan daha fazla miktarda parayı, milyonlarca USD'yi sadece marketing/reklam ve şampiyon sporculara sponsorluk için harcayan "pazarlama departmanınızın" sıkça başvurduğu , "rakamlardan itinayla uzak duraraktan" yapmasına alıştığımız marketing metodolojisi efendim... Tüm dünyada yedirdiler biz de bunu takdir ediyoruz , helal olsun diyoruz
PS: Monohinge değil, "trademark"tır efendim, tescilli olduğundan lütfen Monolock Hinge olarak yazarsak lütfen...
Gözlerimi oğuşturuyorum doğru mu görüyorum diye...Fotoğraf merkele hiç benzemiyor ...Mesaj sahibini merak ediyorum:A o da ne?...Koltuğunun altında başka bir kağıt kırpma makinesi
namzeti ibretlik bir paçavra tabir edeceğim yanıltıcı mı yanıltıcı bir vesikayla gene bir lobici ...Bir yandan da Merkellerin büyükdedesinin in vesikalık dagirotaypını da burnumuza burnumuza uzatarak teşrif etmişler...
Evet...Artık hileli bilgileri servis etmekten kaçınmaz da oldular ...Pivot point in namlunun altına doğru olduğu,monohinge(lobicilerin iki numaralı gözde trademarkının perişan görsellikteki yivsiz müsveddesi diyeceğim garabetinin daha da perişan mafsal düzeneği oluyor ) kavsinin merkezini tahayyül ettiğimizde kendilerinin pek sevdiği tabirle "Kabak"gibi
görülmekte ..
Kasanın altı neden gözlerden saklanma ihtiyacı duymuş diye düşünürken küçük bir Google aramasından sonra olayın pivot point le değil küçük bir kesiye kasa altının yarısından fazlasının feda edilmesiyle hal yoluna gidildiğini estetik bir coşkuya kapılarak izledim ...
İleri derece de hurafe sentez kabiliyet ve stokları var dışında diyecek söz yok ...