geçtiğimiz kış benim fişek tırnağı kırıldı eminönüne gittim aradım sordum yok gürel fişek sanayiden saygın bey yönlendirdi ahmet tüfekçiyi aradı bir arkadaş geliyor yardımcı ol dedi tüfeği yanımda götürmedim kendim takarım diye içeri girdim selam verdim dedim beni saygın bey gönderdi fişek tırnağı lazım dedim tamam hatırladım dedi eski bir mekanizma çıkardı dedim bune dediki ondan söküp vereceğim dedim içimden para bile almaz belki mekanizmanın içi boştu çünkü dedim borcumuz ne kadar dedi 50 tl ama seni saygın bey gönderdiği için 35 yapalım dedi şok oldum zaten yeni mekanizma 50 tl fişek tırnağı da 5 tl hadi 10 tl alsaydı lafım yoktu yinede 35tl diyor tamam kendi taksa ona da tamam böyle esnaflık olmaz dahada işim olmaz insanları aptal yerine koyanlarla işim olmaz
neyse fabrikasını aradım oda göndermedi bi fişek tırnağı tüfeği gönder diyor sen takamazsın nereden biliyor acaba takamayacağımı bir silah ustaları kendisimi acaba onlarıda sildim gitti üstelik el kundağını değiştirmişler dandik birşey takmışlar eskisini zor geri aldım