0 Üye ve 132 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Var..
Kaba tüfek..
İtalyan'lar daha estetik sanki.
Tüfekmi Tüfeği Tutan Bıldırcınmı Daha İyi Tartışılır Kafamda Deli Sorular
Berkay sen sütünü içip yatsana ...
İbrahim hocamSen böyle dedikten sonra benim diyecek birşeyim kalmıyor bizim kabalık zerafet estetik anlayışımız pek yakın sayılmaz..O tüfek bir İtalyan olsaydı herkes önce tüfeği görürdü..
Kamil abi benim sütlük halim mi kalmış ya gözünü seveyim
Ama yivsizde satın alınabilirlik görselde İtalya number one
Berkay sen sütünü içip yatsana ...Derin mevzular bunlar ...Sıkılma diye diyorum ...
Ofsayttan gol attı az önce İbrahim abin ...Sana bıldırcın mı çıkar burdan ,,Duayen kaynıyo ortalık ...
Kamil abi siz hepiniz av ve mühimmat konusunda benden bilgili tecrübeli insanlarsınız,ilkokul çağlarında sapanla avcılığa başladım,sonra havalı tüfek,arkadaşlarla evden tüfekleri kacırıp gizlice ava gitmeler,tek kırma ile babamın yanında cantacılık derken bugünlere geldim kazasız belasız cok şükür Ama hala öğrenmem gereken cok şey olduğunu düşünüyorum sizin gibi değerli abilerimden Bir yandan bilmediğim şeyler hakkında bilgi sahibi olurken diğer yandanda makara muhabbet yapıyoruz güzel oluyo
Berkaycım, Kamil Abi'n sana takılıyor Sana takılırken, karşı cepheye atış yapıyor
Üst bant, kubuz birleşimi, yine hatalı... Ve yine bir İtalyan
Farkındayım ibrahim abi o yüzden alınmıyorum ben gülmesini güldürmesini seven bi insanım o yüzden farklı düşünmüyorum yazılanları
Kız resimleri iyiydi ...veya 687 felan koyun ..Gravürcü kosmosun sırlarını aramış ama bulamamış gibi ...
Ofsayt ? Hahah.. Buz gibi gol
Sanatçı burada soyut çalışmış... Dile getirmek istediği bir şeyler var, ama ne ?
Acil gravürcü aranıyor(İtalyanca bilen tercih edilir) ...Maaş dolgundur dışında bir anlam çıkarmak zor ..