0 Üye ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fransızlarda var genelde böyle eksantrik tüfekler,onlar benim de pek hoşuma gitmez ama bu tüfeği sevdim nedense..Beretta ruhundan esintiler buldum sanırım ..
Almanın arabalarını severim iyi kurzhaarı severim ev eşyalarını severim Meindl ı severim hatta yivli tüfeklerini bile severim..Almancı sayılırmıyım?
Beretta ruhu mu? Bugün keyfiniz yerinde, espri yapıyorsunuz, şaka tabi değil mi
Sn.AysuSatılıklar bölümünde Winchester 91 model o/u var..Bu tüfeklerin bir kısmının Laurona (İspanya'da) yapıldığını okumuştum..Tamamı mı İspanyoldur..101 ler Miroku mu bu arada?
Evet beretta gibi sağduyu ile yoğrulmuş bir tasarım,sade,işlevsel,yormayan ...Şekil bile anımsatmakta bazı açılardan..
Efendim, hiç anımsatmamakta bence... Bir kere, tırnağınızın takılacağı herhangi bir çıkıntı bırakılmamış, yine tırnağınızın gireceği kadar kocaman kocaman boşluklar yok tüfeğin orasında burasında Hangi açılarmış onlar, merak etmemek elde değil Bu arada, profil resmimi, yıllardır ilk kez değiştirdim... Artık böyle
Benim araştırmalarım sonucunda 1963 1987 arasında Japonyada Olin Kodensha da üretildiğini gördüm..Sonrası karışık bilgiler..
John Moses BROWNING'e alışmıştık abi buda kim şu eli penseli şahısla bir akrabalığı varmı ?
Kim bu Alman mı ?Yok artık.Yakında tuvalet kağıdını bile mükemmel diye Alman marka getirtecek.Bizim markalara da zımpara diyecek.
O paraya bir de bıraksalardı boşluk ..Efendim tüfek gülle atacakmış hissi vermiyor ,ince bir yapıda o açıdan yani ..Profil resmi hayırlı olsun..Alman bir zat olsa gerek ..
İbrahim Almanya'ya gidince Alman malı bir bilgisayar getiriver bir zahmet.Altına bak yalnız made in Germany yazsın.Çin,Japan,Usa,Taiwan olmasın.
İbrahim bey kimdir bu zat`ı muhterem ?
Erol Bey, Şu kuruluş sözleşmesinde 2nci olarak adı geçen muhteremdir kendisi Gebhard Merkel
John Moses Browning`in yerini aldığına göre önemli bir şahsiyet olmalı
Resimdeki tüfek güzelmiş...