Videosunu paylaştığım ve Kamil Bey'in tabiriyle "kırıp kapatırken helak olma riski olan tüfek", fabrikasından yeni çıkmış bir Alman tüfeği...
Öyle ki, tüfek kırıkken, çekiç niyetine kullanabilirsiniz
Çok fazla kuvvet gerekiyor. El kundağını biraz zorladım çıkaramadım, benimle ilgilenen görevli aldı, o da zorladı çıkaramadı, "sizin için çok önemliyse bir şekilde çıkarırız" dedi, "yok, kalsın" dedim, teşekkür ettim, o da sevindi , bıraktı
Bazı yabancı forum sitelerinde (shotgunworld.com da dahil) , Merkel'ini yeni almış , el kundağını çıkaramayan ya da çıkardığı el kundağını yerine tekrar takamayan kullanıcılar var
Hatta bazısı fabrikaya geri gönderilmiş, fabrika da böyle durumlara alışkın , tüfeğe hiç bir müdahalede bulunmadan, "tüfeği doğru yağlayın, daha fazla kuvvet uygulayın" yanıtıyla tüfeği tekrar geri gönderiyor tabii ki
Tüfek dediğin öyle olacak işte. Ne o öyle Merkel falan, açsan açılmaz, kapatsan Mandalı oturmaz, el kundagını 2 kişi ancak çıkarır. Soğuk demir, taş gibi sağlam ama samimiyet yok. Tüfeğin şöyle k.çı başı oynayacak, oynak olacak, naz edecek ki keyfi olsun At teyibe bi mezdeke, çıkar el kundagını ćeviiiir, evler şenlik