Gönderen Konu: Tüfekçi Ahmet (Ahmet TÜFEKÇİ)  (Okunma sayısı 272624 defa)

0 Üye ve 167 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
Ynt: Tüfekçi Ahmet (Ahmet TÜFEKÇİ)
« Yanıtla #800 : 14 Mayıs 2015, 13:29:12 »
ibrahim bey merkel marka tüfeğiniz geldimi acaba
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #801 : 14 Mayıs 2015, 13:30:51 »
Yok, henüz gelmedi Selim Bey, Eylül gibi gelecek sanırım.

ibrahim bey merkel marka tüfeğiniz geldimi acaba
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #802 : 14 Mayıs 2015, 13:31:32 »
Ne demek ya herkesin tam teçhizatlı Cevat Kelle gibi metre kumpas ne bulduysa donanıp dükkan dükkan numune kontrolü yapacak hali var mı ya da imkanı var mı veya gerek olmalı mı böyle birşeye...Bal gibi de piyasa maniplasyonu bunlar çürük malları işlerine gelmeyen veya nötr insanlarla eşleştiriyorlar...Al kardeş senin şansına bu düştü ama sistem böyle epey de var sirkülasyonda ve bu malların erimesi lazım...Eee şey afedersiniz keriz de lazım çarkın dönmesi için...
Yerli üretimin % 99 u böyle değil mi  ? Aslında tamamı diyecektim ama  sadece bir firma var.Onu ayırıyorum.Ülkemizin her ilinde ilçesinde böyle  büyük av bayii yada mağazaları varda insanlar mı gidip almıyor ? Numune  olarak gelmiş bir iki tüfek var genel olarak alıp yüzleyip bakıyorsunuz.Adamlar deneme atışı bile yaptırmıyor.Sadece yerliler mi böyle   hayır.Avrupa tüfeklerdede enteresan işler dönüyor.Bakıp alabileceğiniz yerler kısıtlı.Bu da size fazla seçme şansı tanımıyor.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
« Yanıtla #803 : 14 Mayıs 2015, 13:33:05 »
ooo maşallah güzel günlerde inşaallah
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

Çevrimdışı Mustafa KARAGÖZ

• Avlak Yönetici
  • VATAN SEVDALISI,DOĞA DOSTU,UÇAR AVCISI
« Yanıtla #804 : 14 Mayıs 2015, 13:37:36 »
Akkor halindeyim suya atsalar bilmem kaç hrc sertlik kazanırım :D...

Namlu doğrusallığı konsentrikliği asgarisiymiş azamisiymiş tartışma dışı bir kavram..Orada film kopuyor ...Onu beceremeyen ya da birisine iteleriz nolcak diyen bırak beretta  en ufak firma kapısına kilit vursun >:(..

Namlu tetik kilit bu üç kısmın asgari standartı çok yüksek olma durumunda..Diğer teferruat bunlar olmadan hiç anlamsız zaten..Var diye peşine düşüldü :) ..İnme indirecek provakatif laflar atıyorsunuz ortaya İbrahim bey :D ..Az daha responsible attitude :D ..Lütfen yani :D ...

Beretta sahiplerinde ki şu özgüvene hastayım. Elde varsa bir Beretta bir şeyini ölçmeye gerek yok. Nasıl olsa Beretta, kötüsü olmaz :)

Ha bir de belli bir standartı yakalayamamış markalar iyi tüfek üretmez,  ürettiklerinden iyisi seçilir. Yoksa sipariş ettiğiniz, custom bir tüfeği nasıl yeniden başka tüfekler içerisinden seçeceksiniz ki ?
  • Merkel Custom Made Boxlock Ejector S×S 20 ga
  • Robust 222 S×S 16 ga
  • MKE Kırıkkale 1963 S×S 12 ga
  • Derya-Lion mc391 Yarıoto
YA SEV YA TERK ET, YA TABİ OL YA DEFOL
1982/ELAZIĞ - İkamet: Malatya

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #805 : 14 Mayıs 2015, 13:46:45 »
Beretta sahiplerinde ki şu özgüvene hastayım. Elde varsa bir Beretta bir şeyini ölçmeye gerek yok. Nasıl olsa Beretta, kötüsü olmaz :)

Ha bir de belli bir standartı yakalayamamış markalar iyi tüfek üretmez,  ürettiklerinden iyisi seçilir. Yoksa sipariş ettiğiniz, custom bir tüfeği nasıl yeniden başka tüfekler içerisinden seçeceksiniz ki ?

Namlusu standartın altında deniyorsa hele de gerçeklik ihtimali var ise altında bir bit yeniği aranması lazım...Beretta çamaşır mandalı üreten geçen ay faaliyete başlamış bir kuruluş değil..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #806 : 14 Mayıs 2015, 13:48:39 »

Sipariş edilen bir tüfeğin başka tüfekler içerisinden seçemezsiniz ki ? Seçebiliyorsanız zaten sipariş olmaz.Seri üretim olur.Standart olayına gelince  sonuna kadar  katılıyorum.Seri üretim tüfeklerde en azından ahşap işcilik kısımlarında görsel olarak beğenmediklerinizi  eleyebilirsiniz...
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 13:49:48 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »

BİGA/1979

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #807 : 14 Mayıs 2015, 13:49:13 »
Suat Bey,

Ben Beretta'nın da, Türkiye ve doğusundaki ülkelere verdiği ürünlerle, örneğin bir Almanya'ya, İngiltere'ye verdiği ürünlerin "aynı olmadığını" tahmin ediyorum.

Quality Assurance denilen süreç dahilinde "sınıflandırılan" örneğin 687'lerin, "sınıflarına" göre ihracat partileri olarak tasnif edilip, ülkelere ihraç edildiğini düşünüyorum. Bu, doğruluğu ya da aksi ispatı çok zor olan bir fikir. Ama gözlemlerim var ve ben detaylı inceleyen birisi sayılırım. İngiltere'de, Londra'da vitrinlerdeki Beretta'larda bu kadar hata göremiyorum, yine hatalar var ama çok daha az, çok daha kolay göz ardı edilebilir şeyler. Lansmanlarda ya da IWA gibi yerlerde görücüye çıkan sıra ürünlerinde de bu kadar hata yok mesela.

"Biz", "ver abi Beretta olsun satarız, alırız, tüketiriz, biz ne olsa yeriz" dediğimiz sürece de , bu değişmez. Avcılarımız, "oh be Beretta aldım" diyerek Beretta'ya şükretmeyecek , hatalı malı almayıp , dağıtıcı firmayı uyaracak, bir şekilde aldıysa da düzeltilmesi için takipçisi olacak ve bastıracak ve bu durum tüketiciler tarafından toplu bir kitle hareketi olarak şekillenecek ki, "varsa böyle bir sınıflandırma" -ki ben var olduğuna %100 inanıyorum- kaldırılsın ya da en azından ihracat partilerinin tasniflendirmesindeki "sınıfımız" değişsin, "bu adamlar yemiyorlar" desin üretici...

Zeytinburnu'daki bir AVM'de satılan "meşhur" bir sportif giyim markasının ürünlerinin, aynı model olmasına rağmen, AKMerkez AVM'de satılan aynı markanın aynı model ürünlerinden "farklı sınıf" olduğunu "çok güvenilir" bir kaynaktan öğrenmiştim.

Bu tip aynı marka aynı model ürünler arasındaki kalite tasniflendirmesi, yapılan bir şey ve fiili bir durum, "koskoca bilmemne firması yapmaz" demeyin, piyasa şartları ve kar marjı kaygısı, özellikle orta sınıf ürünlerde, üreticinin büyüklüğünden bağımsız olarak böyle şeyleri yaptırıyor.

Yerli üretimin % 99 u böyle değil mi  ? Aslında tamamı diyecektim ama  sadece bir firma var.Onu ayırıyorum.Ülkemizin her ilinde ilçesinde böyle  büyük av bayii yada mağazaları varda insanlar mı gidip almıyor ? Numune  olarak gelmiş bir iki tüfek var genel olarak alıp yüzleyip bakıyorsunuz.Adamlar deneme atışı bile yaptırmıyor.Sadece yerliler mi böyle   hayır.Avrupa tüfeklerdede enteresan işler dönüyor.Bakıp alabileceğiniz yerler kısıtlı.Bu da size fazla seçme şansı tanımıyor.....
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #808 : 14 Mayıs 2015, 13:55:05 »

Durum böyleyse sabotajın dikalası vuku bulmuş demek ki...TSE si denetimi, hak hukuk hikaye demek ki...Başka bir adı kamufle hırsızlık(hem maddi hem manevi) bu tablonun...
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 13:59:39 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Semih MAVİLİ, İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Suat ÇALIŞKAN

• Expert Üye
« Yanıtla #809 : 14 Mayıs 2015, 13:59:14 »
Suat Bey,

Ben Beretta'nın da, Türkiye ve doğusundaki ülkelere verdiği ürünlerle, örneğin bir Almanya'ya, İngiltere'ye verdiği ürünlerin "aynı olmadığını" tahmin ediyorum.

Quality Assurance denilen süreç dahilinde "sınıflandırılan" örneğin 687'lerin, "sınıflarına" göre ihracat partileri olarak tasnif edilip, ülkelere ihraç edildiğini düşünüyorum. Bu, doğruluğu ya da aksi ispatı çok zor olan bir fikir. Ama gözlemlerim var ve ben detaylı inceleyen birisi sayılırım. İngiltere'de, Londra'da vitrinlerdeki Beretta'larda bu kadar hata göremiyorum, yine hatalar var ama çok daha az, çok daha kolay göz ardı edilebilir şeyler. Lansmanlarda ya da IWA gibi yerlerde görücüye çıkan sıra ürünlerinde de bu kadar hata yok mesela.

"Biz", "ver abi Beretta olsun satarız, alırız, tüketiriz, biz ne olsa yeriz" dediğimiz sürece de , bu değişmez. Avcılarımız, "oh be Beretta aldım" diyerek Beretta'ya şükretmeyecek , hatalı malı almayıp , dağıtıcı firmayı uyaracak, bir şekilde aldıysa da düzeltilmesi için takipçisi olacak ve bastıracak ve bu durum tüketiciler tarafından toplu bir kitle hareketi olarak şekillenecek ki, "varsa böyle bir sınıflandırma" -ki ben var olduğuna %100 inanıyorum- kaldırılsın ya da en azından ihracat partilerinin tasniflendirmesindeki "sınıfımız" değişsin, "bu adamlar yemiyorlar" desin üretici...

Zeytinburnu'daki bir AVM'de satılan "meşhur" bir sportif giyim markasının ürünlerinin, aynı model olmasına rağmen, AKMerkez AVM'de satılan aynı markanın aynı model ürünlerinden "farklı sınıf" olduğunu "çok güvenilir" bir kaynaktan öğrenmiştim.

Bu tip aynı marka aynı model ürünler arasındaki kalite tasniflendirmesi, yapılan bir şey ve fiili bir durum, "koskoca bilmemne firması yapmaz" demeyin, piyasa şartları ve kar marjı kaygısı, özellikle orta sınıf ürünlerde, üreticinin büyüklüğünden bağımsız olarak böyle şeyleri yaptırıyor.

+1000 şeklinde düşünmekteyim...Hislerime tercüman olunmuş...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, Semih MAVİLİ, İbrahim AYSU

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #810 : 14 Mayıs 2015, 14:06:33 »
seri üretimlerin hataları ve bize düşük pazar olarak bakmalarıkonusunda uzlaşmaya başladınız sanırım...
bu bizimiçin iyi haber değil yalnız,bu çekişmeden biz çok güzel bilgiler alıyorduk  :D
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #811 : 14 Mayıs 2015, 14:08:04 »

Hahahahahahaha

Devrem Aslan Tertibim bizde gün görmedik laf bol anasını satimmm  ;D
Zamane meddahı gibiyim ara ara böyle sallıyorum ortaya  ;D

Sn.Tuncay Kahraman'ın klas pardon class bir sözü var.

'' İYİ MARKA TÜFEK YOKTUR İYİ TÜFEK VARDIR.
TÜFEKLER BİREYSELDİR HER TÜFEĞİN RUHU FARKLIDIR. ''

Bu sözü çok seviyorum takdir ve tebrik ediyorum.

Tuncay'ım S56 Berettamı deli gibi seviyorum gözüm gibi bakıyorum   :D   O0
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #812 : 14 Mayıs 2015, 14:10:05 »
TSE'nin gümrükte beklettiği tüfeklerin  nelerine takıldığını "net bir şekilde" çözebilsek ve bilebilsek keşke...

Ben bir dönem (4-5 yıl kadar önce) beklettiği Browning'lerin, kundak uzunluğuna takıldıklarını duymuştum. :D "375mm kundak uzunluğu olmaz" demişlermiş :D Buna dayanak olarak gösterdikleri "standartlar metni de" yine Browning'in 20 sene önceki bir satış kataloğunun Türkçe'ye tercümesinden ibaretmiş :D Onu da unutmadan ekleyeyim, önemli zira :D

Durum böyleyse sabotajın dikalası vuku bulmuş demek ki...TSE si denetimi, hak hukuk hikaye demek ki...Başka bir adı kamufle hırsızlık bu tablonun...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Mustafa KARAGÖZ

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #813 : 14 Mayıs 2015, 14:17:48 »
Durum böyleyse sabotajın dikalası vuku bulmuş demek ki...TSE si denetimi, hak hukuk hikaye demek ki...Başka bir adı kamufle hırsızlık(hem maddi hem manevi) bu tablonun...
Kamil abi inanın size sonuna kadar katılıyorum.Siz olması gerektiği gibi düşünüp yazıyorsunuz.Bende yaşandığı gibi yazmaya çalışıyorum.Aslında parantez içerisindeki cümle her şeyi özetliyor.Keşke ben yanılıyorum desem ancak silah sanayimizin Avrupa  pazarındaki yerini fiyatlarını görünce yanılmadığımı düşünüyorum.50 tane 3. Dünya ülkesine tüfek satacağına İngiltere Amerika Almanya Belçika Fransa İspanya gibi prestijli ülkelere tüfek yapıp kendimizi kanıtlamak daha doğru seçim olmaz mı ? Olamıyor malesef ne maddi nede teknolojik gücümüz yetmiyor........!

BİGA/1979

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #814 : 14 Mayıs 2015, 14:21:07 »
Teşekkür ederim Kamil Bey.

Ama bunun bir kitle hareketi halinde gerçekleşmesi için "avcılarımızın bilinçlenmesi" lazım.

Ellerindeki tüfekleri Beretta vs diye kusursuz sanıyorlar, onlarca kusuru var tüfeklerin, defolu tüfekler. Tamam , namluyu, eksenini vs detaylarını herkesin her zaman ölçme imkanı olmaz, ama bizim de tüketici olarak , kabak gibi duran hataları anlayabilecek seviyede tüfekleri değerlendirebilmemiz lazım.

Ne gelse yiyoruz maşallah, bir de üretici firmaya neredeyse dua ediyoruz.

1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #815 : 14 Mayıs 2015, 14:22:44 »
Devrem Aslan Tertibim bizde gün görmedik laf bol anasını satimmm  ;D
Zamane meddahı gibiyim ara ara böyle sallıyorum ortaya  ;D

Sn.Tuncay Kahraman'ın klas pardon class bir sözü var.

'' İYİ MARKA TÜFEK YOKTUR İYİ TÜFEK VARDIR.
TÜFEKLER BİREYSELDİR HER TÜFEĞİN RUHU FARKLIDIR. ''

Bu sözü çok seviyorum takdir ve tebrik ediyorum.

Tuncay'ım S56 Berettamı deli gibi seviyorum gözüm gibi bakıyorum   :D   O0

O zaman aklımızda beretta kapak çakmak 76 namlu 12 no poze almak varken dükkana girdiğimizde, misal onda iş yokmuş bu iyiymiş deyip 45 namlu 28 kalibre Akkar marka pompalıyı alıp sevine sevine çıkacaz ve bu normal bir alışveriş tablosu olacak..Bu komedi mi,.. ne?
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 14:52:58 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Suat ÇALIŞKAN

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #816 : 14 Mayıs 2015, 14:30:54 »
Valla benim bu kadar hassasiyetim ve "safımı net belli edişim", safında bulunduğum üreticinin, yukarıda yazdığım oyunlara girmeyen belki en az giren olduğundan emin oluşumdandır... Almanlar bu "tarz işleri" yapmıyorlar , yapıyorlarsa da en az yapanlar olduğu kesin.

Zira bahsi geçen Alman üreticinin üretim ve satış hacmi Beretta'ya göre çok daha düşük, yapsa direkt ortada olur.

Bununla birlikte, bu üreticinin dahi, sert piyasa şartlarıyla mücadele edebilmek için, alt segment ürünlerinde neler yaptığını , nelerden vazgeçip, modellerini nasıl revize ederek nelerden taviz vermeye başladığını çok detayına girmeden "bu safın yılmaz :D savunucusu olarak yine ben " yazmıştım. Konuyu okuyanlar model ve üretim tarihleri de vererek Merkel'lerin alt modelleriyle ilgili yazdıklarımı hatırlayacaktır.

Güvenin bana diyeceğim :D Ama isteyen güvenmez tabii kendi bileceği iş :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Zülküf ÖZDUMAN, Kamil ÜNLÜTÜRK, Mustafa KARAGÖZ

• Expert Üye
« Yanıtla #817 : 14 Mayıs 2015, 14:32:13 »
Teşekkür ederim Kamil Bey.

Ama bunun bir kitle hareketi halinde gerçekleşmesi için "avcılarımızın bilinçlenmesi" lazım.

Ellerindeki tüfekleri Beretta vs diye kusursuz sanıyorlar, onlarca kusuru var tüfeklerin, defolu tüfekler. Tamam , namluyu, eksenini vs detaylarını herkesin her zaman ölçme imkanı olmaz, ama bizim de tüketici olarak , kabak gibi duran hataları anlayabilecek seviyede tüfekleri değerlendirebilmemiz lazım.

Ne gelse yiyoruz maşallah, bir de üretici firmaya neredeyse dua ediyoruz.

Buram buram manüplasyon yayılan bir açıklama :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #818 : 14 Mayıs 2015, 14:33:55 »
Hahhah :D Bu da mı gol değil :D

Neresinden rahatsız oldunuz efendim, hemen orasını kırpayım ? :D :D

1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #819 : 14 Mayıs 2015, 14:35:12 »

Yahu kardeşim ellibin lira bir tüfeğe verilir(ne aldığımızı bilelim,şundan aldım kafam rahat uğruna) mi..Belki benim açmazım bu...
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 14:37:59 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #820 : 14 Mayıs 2015, 14:37:10 »
Yaşanılan ülke Türkiye'yse, bir tüfeğe o kadar para vermek, evet, hiç mantıklı bir hareket değil... Kimseye anlatamazsınız, kimse de anlamaz, en azından mantıklı bir açıklaması yok bunun :)

Yahu kardeşim ellibin lira bir tüfeğe verilir mi..Belki benim açmazım bu...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #821 : 14 Mayıs 2015, 14:42:32 »

+2000
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #822 : 14 Mayıs 2015, 14:56:39 »
Ama Londra'daki Beretta mağazasının caddeye bakan ön yüzünü (aslında içini de) öyle bir yapmışlar ki, aman Allah'ım, bu ne şatafat, bu ne azamet, bu ne büyüklük, bu ne gösteriş, bu ne süsleme! :D Aynı şehirdeki Holland&Holland ve Purdey mağazalarını alın toplayın ikiyle çarpın, öyle yani...

Bilmesem, Beretta'yı üst segment, Purdey'i daha alt segment üretici zannedeceğim, o kadar yani :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Mustafa KARAGÖZ

• Expert Üye
« Yanıtla #823 : 14 Mayıs 2015, 15:07:53 »
Ama Londra'daki Beretta mağazasının caddeye bakan ön yüzünü (aslında içini de) öyle bir yapmışlar ki, aman Allah'ım, bu ne şatafat, bu ne azamet, bu ne büyüklük, bu ne gösteriş, bu ne süsleme! :D Aynı şehirdeki Holland&Holland ve Purdey mağazalarını alın toplayın ikiyle çarpın, öyle yani...

Bilmesem, Beretta'yı üst segment, Purdey'i daha alt segment üretici zannedeceğim, o kadar yani :D

Bendeki izdüşümü samimi söylüyorum öyledir :),hafif bir sarsıntıya uğrasa da halen de öyle :)...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Mustafa KARAGÖZ

Çevrimiçi İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #824 : 14 Mayıs 2015, 16:32:14 »
Aman hiç kaçırmayın :D

Orada bir yergi vardı... :D

Bendeki izdüşümü samimi söylüyorum öyledir :),hafif bir sarsıntıya uğrasa da halen de öyle :)...
1978 - Istanbul