Kamil Abi kızdı galiba
Ben kaçıyorum , başka konu açarım
Kamil Bey, "asgari standard" değişiyor işte, kişiye göre... Siz de eski toleransçılardanmışsınız ki, normalde standard olarak verilen bir üretimi , tekrar gönderip ince hassas düzeltmelerinin yapılmasını istemişsiniz işte... Mevzu bu bence... Ürünün sunduklarının, "beklentiyi" karşılaması...
Eminim, Beretta kullanıcılarının yüzde 99'u, o sizin kafaya taktığınız ufak tefek ayrıntıları kafaya takmaz, mutlu mesut kullanırdı o tüfeği... Sizin beklentiniz ve kalite anlayışınız daha yukarılarda olduğu için "daha da" düzelttirmek için uğraşmışsınız tüfeği.
Asgari standard değişir... Asgari standardın üzerinde "hatalarının minimuma" indirilmiş bir ürün, bir üretim bandında sayıca azdır ve bunlardan birinin denk gelmesi çok düşük bir ihtimal matematiksel olarak
Benim de katıldığım yukarıdaki ifadeden benim anladığım budur.
Zurna mı bu ne çıkarsa bahtımıza deyip kuzu kuzu kabullenilsin bu manuplatif piyasa entrikaları...Zar mı atıyoruz anlayalım..Asgari bir standardı olur bir arzın,onun da altı bir ürün seni de bulabilir beni de bulabilir diyerek entrikalara teslimiyet bayrağı çekmek yeni standardımızdır hayırlı olsun demek değil mi bu...Değilse ne demek?..