Emrah abicim öncelikle trap konusunda yanılmadığım için mutluyum.elle fırlatma olayını hatırlarsan :)başarılı.. şahsen kendi adıma 10 da 8 zor gerçekleşir bi hedef çünkü sık yaptığımız bir iş değil kurşunlarda da çok acele etmişsiniz gibi geldi bana..bi büyüğüm böyle yarışmada 1 tane at sonra insanlar atsın bekle sonra diğerlerini at demişti.konsantre olmak çok önemli birde kan şekeri olayı var.olabildiğince fazla hareketten kaçınmak lazım.öncesinde belki bir kaç şekerleme olumlu etki yapabilirdi..ama profesyonel atıcıların yanında cesaret gösterip katılmak en önemlisi bence tebrikler
Ben zaten trap olsun tekkurşun olsun profesyonel değilim hatta kurşun atışında yerlerde geziyorum bundan sonra
Orada profesyonel olanda vardı olmayanda. asıl önemlisi ortam güzel, avcılarla buluştuk yeni tanışmalarımız oldu, güzel etkinlik oldu. sezon dışı bu şekilde bikaç kez buluşma şansımız oluyor oyüzden keyfini çıkarmak lazım.
Atış kısmına gelince, geçen yıl trap tüfeğiyle attım sıfır çektim trapta, bu yıl kendi tüfeğimi götürdüm, çift tetik trapla alakası yok
ama benim tüfeğim bana daha iyi hem elim ona alışkın, ben avcı adamım neyapayım trap tüfeğini
zaten sonlara kaldık acele edin diye bizi strese soktular yağmur başladı falan yine 10 da 8 iyi oldu çokşükür.
Kurşun atışına gelince, dediklerine aynen katılıyorum. Amacımız eğlenmek, katılırken kesinlikle bir iddiam yoktu atışımı yapar çıkarım dedim zoru başardım, sıfır çekmekte marifet
Şişe işi biraz karışık, çok hassas atış gerektiyiro, keşke mesafeyi daha uzak yapıp kağıt hedef koysalardı ozaman yapardım birşeyler
işin ilginç kısmı geçen senenin 65 metre domuz hedefi birincisi bu sene şişelerde sıfır çekti.. domuz avında marifetlerini bildiğim ve kendilerine güvendiğim bazı kişiler dikkatli atış yaptıkları halde sıfır çektiler.. Herşey biryana yine de güzel bir yarışmaydı, keyif aldık..
ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler Mustafa