Sn.Yapar
İtalyancılar olarak bizimde anlayamadığımız ve anlatamadığımız vede anlaşamadığımız konu tamda bu..
Biz tepe tepe kullanılacak tüfekleri sever alır ve hakkını veririz....
tuncay bey aslında her milletin güzel yönleri var,önemli olan önyargısız yaklaşıp bu güzel yanlarından alabilmek,hatta bizim bile çok güzel yönlerimiz var yabancılara örnek...
örneğin italyanların estetik algısına hayran olmuşumdur hep,ben askerde bosnadaydım italyan birliğinin yanındaydı bizim birlik kadını ve erkeğiyle kendi birliklerinden sivil çıktıklarında bir bak bir tane özensiz kötü giyinmiş uyumsuz göremessin,kendilerine çuval giyseler yakıştırıyorlar,silahlarıda öyle
mesela amerikalılarında en sevdiğim özellikleri size garip gelebilir ama tüketim yönleri ve işlevselliğe verdikleri önem,aldıkları arabayıda silahıda çatır çatır kullanıyorlar,gerektiğinde modifiyeden kaçmıyorlar.
almanların kalite takıntısı tüm dünyanın malumu
vs vs.
italyanlar bu silah konusunda son derece başarılılar,ha merkelden üstün beretta demiyorum,ama ibrahim beyde merkelin sıra tüfeklerinde bazı özelliklerden taviz verdiklerini söyledi yanlış hatırlamıyorsam,malesef bu durum şuan konjektürel birşey uymak zorunda firmalar üretim meselesi maliyet dengesi falan artık hassas yoksa birçok firma iflas eder bu düzene uymassa...
bakın hasan başkara beyin sattığı bir fabarm çifte var ilanlarda el yapımı değil seriüretimolduğu bariz belli,ama ne kadar şık ve zarif,tabi benim gibi ortalama silah bilgisi olan biri için ibrahim bey gibi eksper seviyesinde biri benim göremediğim şeyler görebir o ayrı.ama düşünün ibrahim bey seviyesinde kaç tane alıcı vardır geneli benim gibi veya benden az silah bilgisine sahiptir ve çok şık bulur o silahı,o ilanın altındaki yorumlardan bunu görebilrsiniz