Tamamen katılıyorum. Fuarda akus markasının çifte ve poze lerini gördükten sonra beretta çok sönük geldi gözüme...
Bu konuda şöyle bir gözlemimi dile getirmek istiyorum,
yurtdışında avcılar tüfek alırken daha bilinçli ve namlu iç çapını ölçerek,tüfeği deneyerek,
ve hatta memnun kalmazlarsa geri vermek gibi kanuni güvenceleriyle alıyor,
ayrıca rekabet üst seviyede ve bizdeki gibi 8o önceki Türkiye gibi tekeller yok,
eskiden1990 dan önce ya Koç grubunun Tofaşını,yada Oyakın renosunu alabiliyordunuz,
başka seçme şansınız yoktu,parayıda peşin verip birkaç senede araba için bekliyordunuz,
Neyse o günler geride kaldı ama tüfekte tekeller kırılamadı,bu yüzden müşteri memnuniyeti,malın hatasız oluşu,
servis yedek parça sunumu, bunlar önemsenmiyor,
insanlar Beretta alabildiğine şükrediyor,eskidende araba aldığına şükrettikleri gibi...
ben Türkiyeye getirilen ürünlerin kalite kontrolünde sıkıntı olduğunu düşünüyorum,
çünkü büyük firmalar 1.dünya ülkelerinde yasalardan dolayı çok titizler,ama bizim gibi 3. dünya ülkelerinde,yasalardaki ve denetimdeki boşluklardan yararlanıp, hem daha çok kar
yapıyorlar,hemde kalite ve müşteri memnuniyeti nıoktasında lakayt davranıyorlar,
bunuda biyük ithalatçılar istismar edip daha fazla kazanma hırsıyla Türk halkına pazarlıyor,
Ben Sarsılmazın, Türkiye2ye getirdiği bernardelli çiftelerde, Huğluda bile olmayan hatalar gördüm ama
bu tüfekler birinci sınıf fiyatıyla satılıyor,keza beretta da öyle,
bunların önüne bilinçli tüketiciler olursak geçebileceğimize inanıyorum,
selamlar...