Winchesterle çaput .Bulunsun valla dolabınızda bi tane Merkel e kıyamadığınız yerlerde kafanız rahat eder.36 40 gram ve kurşun ukdesini de yok eder .
680 kasalı tüfeklerin benim farkında olduğum süs dışında mekanik malzeme hiçbir farkı yok belki üst modellerinde el işçiliği biraz vardır.
Vallahi bir an baktım şöyle alıcı gözüyle... Dedim ki sonra kendi kendime "ne oluyor yav, kendine gel"
Avın ağzından sarı su getirdiğini videoya çekip koysunlar foruma, ondan sonra düşünürüm
Aynı hayvanın bir tüyünü soldan sağa helezon, bir tüyünü de de sağdan sola helezon etinin içine doğru fitillemiş olmak şartıyla tabii
Videoda net olarak göreceğim o fitilleri...
Bakar körlük bu olsa gerek..Bu insanlar birbirlerine nasıl teşekkür ediyor diye merak edip duruyordum..Daha Teşekkür et butonunu yeni farkettim..
Konuya çok mu adapte oluyoruz..İtalyan lara laf eden olunca sanırım gözümüz dönüyor
Tuncay Hocam, İtalyan'lara laf etmiyoruz, deri işlerinde iyilermiş, makarna, pizza aynı şekilde.. Hep söylüyoruz... Sezarın hakkı, Sezar'a... Bir dönem, yukarıdaki bahsi geçen Silver Pigeon 1 muadili olan model vardı, Onyx miydi, White Onyx miydi, baktım incelemiştim, bu tüfek yakmaz deyip bırakmıştım
O gün bugündür aramız yok