Tuncay Hocam,
Uzatmadan kısaca yazacağım:
1) Perazzi'yi bir ayıralım o saftan
Zekice bir hamle ama Perazzi'yi kalkan etmeyelim lütfen, çünkü onun durumu da, şartları da, şu an bulunduğu noktaya nasıl geldiği de, kalitesi de, klasmanı ayrı .
2) Türkiye birinciliği ve ikincilikleri olan benim bir arkadaşımdan (ismini özelden paylaşabilirim) örnek vereyim ben de. Beretta fanatiği o da.. Birinci Beretta'sını eskitip , ikinci Beretta'sını aldığında dahi, K-80 diye bir tüfeğin varlığından haberi yoktu
"Neden K-80'i düşünmüyorsun?" dediğimde, "o ne be, böyle atış tüfeği gibi mi?" cevabını verdi.
Bugün tabii ki biliyor artık ama hala tüfekler hakkında teknik bir sınav yapsam, 100 üzerinden 5 alamaz
Ama çok iyi atışçıdır. Kas hafızası ve refleksleriyle tüfekle bütünleşmiş neredeyse. Türkiye'de derecesinin olmuş olması benim için yeterli referans değil
Bu adam dünya şampiyonu Vincent Hancock'a Beretta'nın sözleşmesinde şart koştuğu namlu kenarına büyük beretta çıkartmasının aynısından bulmaya çalıştı aylarca
Aynısından bulunca da , cebinden parasını vererek namlusuna o kocaman Beretta çıkartmasını yapıştırdı
Hep Beretta ile atmak istiyor , Beretta aşığı...
Çok detayına girmeden özetle anlatmaya çalıştım...
Tuncay Hocam, Beretta , sana olan sevgime ve saygıma dua etsin...
Hiç girmiyorum detaylara