Beretta o kadar büyük bir oyuncu ki, tek başına yaptığı hamlelerle, tüm dünyanın tüfek üretim kalite ortalamasını "direkt" etkiledi.
Bunu, kaliteyi yukarı çekecek yönde yapmış olsaydı, burada Merkel, Browning vs yerine, Beretta'yı savunuyor olurdum.
Beretta , tüm dünyadaki tüfek üretim kalite ortalamasının düşürülmek zorunda kalmış olmasının en büyük müsebbibidir. Beretta'cılar buna itiraz etmek isteyeceklerdir ama bu itiraz tamamen hissi bir tepki olacaktır.
Yeterli vaktim olursa, derlerim, zaman içinde yapılanları, kronolojik olarak ve firmaların senkron olarak neler yaparak ayakta kalmaya çalıştıklarını, kabak gibi koyarım da ortaya, kim ne kazanacak ?
Hasılı... "İlk kanı onlar akıttı"
Yok anladım İbrahim Aysu'nun Beretta ile olan kan davası iflah olacak türden değil..
İyiki İtalyanlar var.Yoksa biz Kuntakintelerin ne Best gun liginden tüfek almaya nede yaptırmaya gücü yeterdi..
Çalışan kesimin büyük kısmının asgari ücret ve az üzerine maaşlandırıldığı bir ülkede S 54-55-56 serisi Beretta bile rüyalarımızı süslemeye devam edecek..
Diğer konuştuğumuz konular fantazi zaten..
Bence esas konu yerli sektörümüzün hala Marocchi,Breda ve hatta Lanber seviyesinde bile tüfek yapamıyor oluşu..
Gelişmek için mücadele eden firmamızın en fazla bir elin parmakları kadar bile olmayışı mesele..