Gönderen Konu: ATA VENZA HAKKINDA  (Okunma sayısı 1649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Seyfi GÖKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ATA VENZA HAKKINDA
« : 28 Nisan 2015, 08:56:36 »
1 tüfek aldım çok sıkıntı yaşadım 3 defa tüfek değişti şuan hala aynı sıkıntı var sonunda çağreyi başka tüfek almakta buldum bana yardımcı olursanız sevinirim artık tüfekten yana yüzüm gülsün istiyorum 2 seçeneğim var sizinlede paylaşmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirm ATA VENZA ve ATA NEO 12 ?
1992 antalya

Çevrimdışı Cengiz DUVA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ATA VENZA HAKKINDA
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2015, 19:21:31 »
slm.abi bende 2009 model ata otomatik war her awa götüryorum.ördek dahil,çok menunum,atanın spozesini aldım(2.el di aldıgım kişi dewrini wermedigi için geri iade ettim.)pozenin sellektörü war desinler diye koymuşlar.çok kötü.asıl konu otomatik abi bence wenza derim.bir abimize aldık harika oda çok memunun.nasipse yeni sezona bir wenza da ben almayı planlıyorum.yinede sen bilirsin.hayırlısı olsun derim.
1970 İZMİR

Çevrimdışı Enes MERT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2015, 22:47:55 »
Venza kesinlikle gazlı sistem ile ilgili sıkıntınız yok ise temizleme işini kastediyorum son derece açık temizliği ihmal etme zevkle kullan bir yıldır zevkle kullanıyorum

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1981 ankara

Çevrimdışı Samet ERÇEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2015, 02:15:40 »
Seyfi bey satılık yerli tüfekler bölümünde satılık ata venza ilanım var. Tüfeğim sıfır sayılır avda kullanmadım. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. İlgilenirseniz ilanımı bir inceleyin.
  • Fabarm XLR5
Samet Erçel
1988 İstanbul - Kırklareli

Çevrimdışı Ali AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2015, 14:59:04 »
Seyfi bey yaklaşık 1 yıldır ata venza kullanıcısıyım gerek av performansı gerek grupman testleri ve yıkıcılı olsun çoğu tüfekten çok daha iyi ve ayrıca en önemlisi yerli yabancı hiç bir fişeği yermemesi bana göre en büyük sorunu biraz ağır olması(3.400) tabi Buda sorun sayılırsa...
1980-MANİSA