Gönderen Konu: Thehunter Game  (Okunma sayısı 1222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Thehunter Game
« : 27 Nisan 2015, 08:22:38 »
 Thehunter; 2 yıldır üyeliğim olan bu oyun online ve 3-6-12ay karşılığı tüm ekipmanları para ile satılan bir oyun. Her türlü avcılığın yapıldığı bu oyuna arkadaş arıyorum. Beraber ördek avı, dağ keçisi avı yapabileceğim arkadaşlar varsa çok keyif alırız bu oyundan. 
   Oyundan bahsedecek olursam gerçi oyun mu similasyon mu belli değil ama 5500metre yeri gitmek için 1saatten fazla yürümek zorunda kaldım. Efektler ve sesler birebir gerçek gibi. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteği de var. Yağmurun yağışı, rüzgarın sesi vs acayip gerçekci.. Bu oyunda üyeliği olan arkadaşlar varsa lütfen benimle iletişime geçsin.

https://www.thehunter.com/

Ördek avı:
Kaz avı:
Domuz avı:
Trailer: https://www.youtube.com/watch?t=66&v=mNMywivNabM
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Thehunter Game
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2015, 23:19:01 »
Oyunu indirdim ama sürekli kredi katıyla bir şeyler satmaya çalışıyor. Bir türlü oynayamadım. Bir de sürekli 2,5 gigabaytlık tam sürümü indirmemi istiyor.
1980-Antalya

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2015, 23:57:35 »
yaşar abi istersen free bölümü var ama sadece tavsan avı yapmana izin veriyor. 1gb boyutunda full versiyon var istersen link atabilirim özelden sana ama sadece Geyik / yabandomuzu / çakal / birde sülün vurabiliyorsun. Diğer bölümler için paybal yada kredi kartı ile üyelik ve ekipman alman gerekli. Ben 3 aylık üyelik uzattım 9.99$ 'a. Şimdi yaban keçisi yaban domuzu falan ivli tüfekle vurulacak hayvanların hemen hemen hepsini avlayabiliyorum. Ama bir hayvanı bulup, yaklaşmak, ateş etmek 2 3 saat alıyor.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2015, 07:39:19 »
Tamam Cüneyt Bey, siz linki gönderin bi deneyelim oyunu.
1980-Antalya