Gönderen Konu: STOEGER M3000 İÇİN ŞOK TERCİHİ  (Okunma sayısı 2466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berat ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
STOEGER M3000 İÇİN ŞOK TERCİHİ
« : 26 Nisan 2015, 11:36:39 »
merhaba sevgili abilerim, kardeşlerim STOEGER M3000 SENTETİK için uyumlu standart şokların dışında grupmanı ve atış mesafesi açısından memnuniyet verici hangi şoktan temin etmeliyim deneyimli ve denemiş arkadaşlardan paylaşım bekliyorum teşekkürler.
  • REMİNGTON 11-87
  • CESA 1800 FAVORİT
  • BERETTA MOD70 7.65MM
  • DUETSCH DRATHAAR (TİNA VE ÇİKO )
"DERDİ DÜNYA OLANIN DÜNYA KADAR DERDİ OLUR"

TRABZON - SAMSUN - 1986

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: STOEGER M3000 İÇİN ŞOK TERCİHİ
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2015, 13:50:46 »
Forumda serkan cimen abimiz var,kendi özel şoklar yapıyor,cok güzel ve kaliteli işciliği var kullananlar bayağı memnun,o şoklarla güzel avlar yapanlar var yazmışlardı,iletişime gecersen yardımcı olur sana  www.izmirchoketube.com adlı sitesi var,orada deneme atışları ve detaylı bilgiler var bakabilirsiniz :) Birde hasan başkara abimiz var oda yurtdışından kicks ve carlons şoklar getiriyordu.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Berat ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2015, 15:45:22 »
Forumda serkan cimen abimiz var,kendi özel şoklar yapıyor,cok güzel ve kaliteli işciliği var kullananlar bayağı memnun,o şoklarla güzel avlar yapanlar var yazmışlardı,iletişime gecersen yardımcı olur sana  www.izmirchoketube.com adlı sitesi var,orada deneme atışları ve detaylı bilgiler var bakabilirsiniz :) Birde hasan başkara abimiz var oda yurtdışından kicks ve carlons şoklar getiriyordu.

berkay bey daha önce bu şokları duymuştum fakat verdiğiniz site adresi sayesinde detaylı inceleme fırsatı buldum öncelikle teşekkür ederim..carlons şokların çok daha iyi sonuç verdiğini duymuştum iki hatta 3 soku da deneyip kıyas yapabilmiş ve fiyatları hakkında bilgi sahibi arkadaşımız varmı acaba.
  • REMİNGTON 11-87
  • CESA 1800 FAVORİT
  • BERETTA MOD70 7.65MM

TRABZON - SAMSUN - 1986

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2015, 18:05:04 »
Bir ara bende niyetlendim carlsons waterfowl yakin orta uzak icin uzatma soklarindan herkes memnundu ama vaz gectim onlar ve gopro arasinda secim yapmak durumunda kalinca go pro aldim..yine ilerde carlsonsin ömme soklarindan alicam ben uzatma sok sevmiyorum gozume cok batiyo Hasan bey var soyadini hatirliyamadim Baskara sanirim o bu ithal soklardan getirtiyo..tufeklerimiz ayni bu arada hayirli olsun kazasiz belasiz

Beretta ve benelliye uyan soklar bizim tufeklere uyucaktir sok uzerinde veya paketinde BER/BEN yazdimi tmmdir
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 18:07:26 Gönderen: Onur ORAL »
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Berat ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2015, 10:25:56 »
Bir ara bende niyetlendim carlsons waterfowl yakin orta uzak icin uzatma soklarindan herkes memnundu ama vaz gectim onlar ve gopro arasinda secim yapmak durumunda kalinca go pro aldim..yine ilerde carlsonsin ömme soklarindan alicam ben uzatma sok sevmiyorum gozume cok batiyo Hasan bey var soyadini hatirliyamadim Baskara sanirim o bu ithal soklardan getirtiyo..tufeklerimiz ayni bu arada hayirli olsun kazasiz belasiz

Beretta ve benelliye uyan soklar bizim tufeklere uyucaktir sok uzerinde veya paketinde BER/BEN yazdimi tmmdir

amin kardeşim senin tüfeğinde hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

bende gömme şok düşünüyorum zaten 71 namlu benimki birde uzatma takarsak öne düşebilir düşüncesindeyim..bu şokları deneyen arkadaşlardan tecrübelerini yazmalarını bekliyorum form içinde aydınlatıcı bilgi olarak arşivde kalır.
  • REMİNGTON 11-87
  • CESA 1800 FAVORİT
  • BERETTA MOD70 7.65MM

TRABZON - SAMSUN - 1986